Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Nefunguje Globální nastavení
20. čvc 2013 12:14 #109436
Hezký den,
mám problém s globálním nastavením, chtěla jsem si po několika měsících na webu upravit klíčová slova a zjistila jsem, že mi to nejde. Pokaždé když dám uložit, tak mě to vykopne bez uložení ven z administrace na přihlášení. Zkoušela jsem změni i popis webu, název webu, ale i tam mě to vyhazuje (i z jiného účtu, i na jiným PC).
Měla jsem tam problém i u šablony, nešla mi upravit, vykopávalo mě to. Tam to vyřešilo vytvoření kopie šablony. Není možné, že je to nějak propojené s tím globálním nastavením a chyba bude v šabloně?
mám problém s globálním nastavením, chtěla jsem si po několika měsících na webu upravit klíčová slova a zjistila jsem, že mi to nejde. Pokaždé když dám uložit, tak mě to vykopne bez uložení ven z administrace na přihlášení. Zkoušela jsem změni i popis webu, název webu, ale i tam mě to vyhazuje (i z jiného účtu, i na jiným PC).
Měla jsem tam problém i u šablony, nešla mi upravit, vykopávalo mě to. Tam to vyřešilo vytvoření kopie šablony. Není možné, že je to nějak propojené s tím globálním nastavením a chyba bude v šabloně?
20. čvc 2013 12:54 #109437
Odpověď od Wolfíí
Pokročilý uživatel
Tak jsem to ještě zkoušela na jiných webech co mám a někde mi to dělá to samé, jinde mi to píše že nelze zapisovat do souboru configuration a jiný mi fungují v pořádku. Ty weby, u kterých je ten problém mám všechny u stejného poskytovatele (doména je u Endory). Dříve ten problém nebyl.
20. čvc 2013 13:15 #109439
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
V administraci hostingu najdete, FTP účty a je tam věta: Nejde Vám něco smazat na ftp? Zkuste opravit práva... Zkuste je opravit a uvidíte.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
25. čvc 2013 16:18 #109590
Odpověď od Wolfíí
Pokročilý uživatel
Děkuji za radu, ale po kliknutí na opravení se mi zobrazí stránka s chybou, řeším to s Endorou.
Každopádně problém s globálním nastavením je vyřešen, ráda bych napsala kde byla chyba, ale nenapíšu, protože to sama nevím. Začalo to samo od sebe zase fungovat...
Každopádně problém s globálním nastavením je vyřešen, ráda bych napsala kde byla chyba, ale nenapíšu, protože to sama nevím. Začalo to samo od sebe zase fungovat...