Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Nahrávání souborů
19. čvc 2013 11:52 #109405
Zdravím,
mám problém s nahráváním souborů. Potřebuju abych mohl nahrát soubor, který bude mít ikonu v té bude miniatura a pod ní název souboru a odkaz na stažení nejlépe pdf nebo doc. Zkoušel jsem photo gatery ale to bohužel nejde protože tam musí zapisovat více uživatelů a to buhužel nedovolila.
Diky za pomoc
mám problém s nahráváním souborů. Potřebuju abych mohl nahrát soubor, který bude mít ikonu v té bude miniatura a pod ní název souboru a odkaz na stažení nejlépe pdf nebo doc. Zkoušel jsem photo gatery ale to bohužel nejde protože tam musí zapisovat více uživatelů a to buhužel nedovolila.
Diky za pomoc
19. čvc 2013 12:38 #109408
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Váš popis absolutně nedává smysl, ale pokud máte na mysli umožnit uživatelům stahovat a nahrávat soubory, pak fotogalerie na to opravdu nebude nejvhodnější. Potřebujete komponentu pro stahování, třeba PHOCA DOWNLOAD:
extensions.joomla.org/extensions/directo...umentation/downloads
19. čvc 2013 12:56 #109410
Odpověď od Baletka
Návštěvník
Omlouvám se za špatný popis. Potřebuju komponentu která bude fungovat tak že se vytvoří článek, kde bude miniatura a přiložený soubor a bude se dát vkládat více uživateli a ne jenom jedním jako ve phoca gallery
19. čvc 2013 13:11 - 19. čvc 2013 13:11 #109411
Odpověď od Bong
Moderátor
Phoca Gallery je komponenta pro obrázkovou galerii a opravdu neumí soubory PDF a DOC.
To co jsem vám navrhoval je PHOCA DOWNLOAD, pro stahování a nahrávání souborů.
A abych se přiznal ani po vašem upřesnění nejsem z vašeho požadavku moudrý, pokud bude někde na stránce soubor ke stažení, pro by jej měli mít možnost uživatelé neustále nahrávat? Nechcete nám raději říci na co to potřebujete, nebo kde se něco podobného používá, nebo se dá vidět?
To co jsem vám navrhoval je PHOCA DOWNLOAD, pro stahování a nahrávání souborů.
A abych se přiznal ani po vašem upřesnění nejsem z vašeho požadavku moudrý, pokud bude někde na stránce soubor ke stažení, pro by jej měli mít možnost uživatelé neustále nahrávat? Nechcete nám raději říci na co to potřebujete, nebo kde se něco podobného používá, nebo se dá vidět?
19. čvc 2013 13:14 #109412
Odpověď od Baletka
Návštěvník
A nebo ještě jinak neexistuje nějaká komponenta která udělá toto:
Dovolí uživateli vytvořit něco kde vloží PDF nějakou minuaturu která bude u toho odkazu a název co obsahuje např PDF
Dovolí uživateli vytvořit něco kde vloží PDF nějakou minuaturu která bude u toho odkazu a název co obsahuje např PDF
19. čvc 2013 13:17 #109413
Odpověď od Baletka
Návštěvník
Dejme tomu že se ve firmě nahrávají firemní časopisy a já potřebuji aby bylo u každého pdf nějaká miniatura popis a možnost stáhnutí nejlepe 2 odkazy které budou zastoupeny nějakými miniaturkami pro českou a anglickou verzi časopisu každý týden vychází další