Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Menu - submenu vs článek?
16. čvc 2013 09:59 #109308
Zdravím,
mam takový dotaz ohledně zobrazování menu u jednotlivých článků. Mam top-menu (tree) a když na něj kliknu zobrazí se submenu (druha úroveň top-menu) v levé části stránky kde již mam odkazy na blog článků...
Kliknu na top-.menu -> zobrazí se mi v levé části stránky sub-menu s odkazy na blog článků (do teďka vše OK), ale když kliknu na článek zmizí mi levé menu a to já nechci. Rád bych aby tam menu zůstalo i po kliknutí na článek... Jak na to?
mam takový dotaz ohledně zobrazování menu u jednotlivých článků. Mam top-menu (tree) a když na něj kliknu zobrazí se submenu (druha úroveň top-menu) v levé části stránky kde již mam odkazy na blog článků...
Kliknu na top-.menu -> zobrazí se mi v levé části stránky sub-menu s odkazy na blog článků (do teďka vše OK), ale když kliknu na článek zmizí mi levé menu a to já nechci. Rád bych aby tam menu zůstalo i po kliknutí na článek... Jak na to?
16. čvc 2013 11:59 - 16. čvc 2013 11:59 #109315
Odpověď od Cony
Moderátor
Vypněte si SEF a po prokliknutí na článek zkontrolujte v adrese jaké Vám to přiřadilo Itemid (id položky menu). Aby se Vám to zobrazovalo tak jak chcete, měla by to být položka menu obsažená v tom levém menu, a navíc pro tuto položku musíte mít zveřejněn modul toho menu.
16. čvc 2013 15:06 #109331
Odpověď od raki
Návštěvník
jj hazi to jine cislo kategorie... co s tim dal? kde to nastavit?
16. čvc 2013 15:34 #109335
Odpověď od Cony
Moderátor
Ne kategorie, ale Itemid (číslo položky menu) Vás zajímá.
Joomla se pokouší dohledta správnou položku menu u každího článku, prochází položky menu, které směrují buď přímo na článek, nebo na kategorii ve které je článek umístěn. Udělějte takovou položku v tom bočním levém menu.
Joomla se pokouší dohledta správnou položku menu u každího článku, prochází položky menu, které směrují buď přímo na článek, nebo na kategorii ve které je článek umístěn. Udělějte takovou položku v tom bočním levém menu.
16. čvc 2013 15:38 #109337
Odpověď od raki
Návštěvník
ano myslel jsem Itemid špatne jsem se vyjadril... co s tim dal?