Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Důležité Súbory na stiahnutie k článkom
09. čvc 2013 21:48 #109152
Prosím vás vie mi niekto poradiť nejaké rozšírenie aby som mohla pridať napríklad PDF k článku a používatelia by si ho vedeli odtiaľ stiahnuť? Ďakujem.
09. čvc 2013 22:24 #109154
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
No třeba
Attachments
, nebo i hromada dalších z kategorie
Downloads
10. čvc 2013 12:10 #109163
Odpověď od Andrea
Nováček
Ďakujem, lenže ja som si Attachments stiahla, nainštalovala, všetko OK, ale keď pridám download, všetko vypíšem tak ako mám a potom dám uložiť tak mi to vyhodí vždy chybu:
ERROR: Unable create or setup upload directory (/home/data/data/html/asex.sk/public_html/attachments)! (ERR 30)
Takže vôbec neviem čo s tým a v čom je problém.
ERROR: Unable create or setup upload directory (/home/data/data/html/asex.sk/public_html/attachments)! (ERR 30)
Takže vôbec neviem čo s tým a v čom je problém.
10. čvc 2013 12:20 #109164
Odpověď od Cony
Moderátor
CHYBA: Nelze vytvořit nebo nastavit složku pro nahrávání - Joomla prostě nemůže vytvořit složku attachments v kořenovém adresáři, vytvořte jí ručně a nastavte ji práva tak, aby do ní Joomla mohla zapisovat.andreah77 napsal: ERROR: Unable create or setup upload directory (/home/data/data/html/asex.sk/public_html/attachments)! (ERR 30)
Poděkovali: Andrea
10. čvc 2013 12:36 #109165
Odpověď od Bong
Moderátor
Složka attachments existuje? Zkuste ji když tak vytvořit ručně, třeba to pak půjde.
Ale spíše máte problém s hostingem, můžete zkontrolovat oprávnění a vlastnictví, nebo kontaktovat podporu, jak se píše například zde: www.joomlaportal.cz/index.php/forum/12-i...eate-directory#24137
Ale spíše máte problém s hostingem, můžete zkontrolovat oprávnění a vlastnictví, nebo kontaktovat podporu, jak se píše například zde: www.joomlaportal.cz/index.php/forum/12-i...eate-directory#24137
Poděkovali: Andrea
10. čvc 2013 12:38 #109166
Odpověď od Andrea
Nováček
Ďakujem veľmi pekne, že ma to takto nenapadlo, už mi to funguje
Nejnovější příspěvky