Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

poradca

04. čvc 2013 19:18 #109025
poradca od jesus-pd
Uživatel
zdravim chalani, nasiel by sa niekto ochotny komu by som na stranke spravil ucet a pomohol by mi? lebo som pozeral par navodov a aj ked to robim presne tak isto vysledok je iny, uz som z toho na nervy. trochu sa v tom orientovat viem ale stale je to pre mna spanielska dedina, diky

07. čvc 2013 07:31 #109059
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Dokud konkretne nenapises, co vlastne chces, tak ti nema kdo co poradit. A jestli chces vlastne udelat celej web, tak to ti dost tezko nekdo formou rad udela.

07. čvc 2013 08:24 #109060
Odpověď od jesus-pd
Uživatel
ako som pisal, ja neviem poriadne ani zacat, uz som fakt zufaly, este to par krat skusim podla nejakych navodov, ale najlepsie je keby mi mal kto sem tam poradit, som ochotny aj nieco malo zaplatit

07. čvc 2013 08:37 #109061
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Musis napsat co chces poradit. Nejde radit na neco nekonkretni. Ovladani joomly neni slozity. Je tady spousta navodu, na internetu taky. Musis zkouset a az narazis na neco konkretni, co nebudes umet, tak se na to zeptat nebo hledat po netu. Takhle ti ale nikdo nemuze poradit, i kdyby chtel.