Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Facebook slider
05. čvc 2013 11:27 #109033
Odpověď od Pavel Galíček
Nováček
Hotovo, deaktivováno.
Jak jsi přišel na tu chybu? Přes "zkontrolovat prvek"?
Jak jsi přišel na tu chybu? Přes "zkontrolovat prvek"?
05. čvc 2013 23:10 #109036
Odpověď od Pavel Šťastný
Pokročilý uživatel
asi to budou mít i jiný prohlížeče...jinak Chrome má v menu NÁSTROJE - NÁSTROJE PRO VÝVOJÁŘE...a tam se dá prolejzat kod, css vlastnosti, obrázky, cookies i javascript
06. čvc 2013 07:39 #109039
Odpověď od Pavel Galíček
Nováček
Jasný, díky za radu
A když se vrátíme k mému problému, tak co s tím? Jsem fakt v koncích - modul bych rád používal, ale zlobí díky tomu web...
A když se vrátíme k mému problému, tak co s tím? Jsem fakt v koncích - modul bych rád používal, ale zlobí díky tomu web...
08. čvc 2013 10:31 - 08. čvc 2013 10:31 #109077
Odpověď od Pavel Šťastný
Pokročilý uživatel
myslím, že máš na výběr dvě možnosti
1) buď si najít jiný FB slider, který nebude dělat kraviny
2) zkusit najít konflikt a přepsat ho...
3) nebo se obrátit na vývojáře toho modulu jestli by třeba nepomohli
já bych volil první variantu
1) buď si najít jiný FB slider, který nebude dělat kraviny
2) zkusit najít konflikt a přepsat ho...
3) nebo se obrátit na vývojáře toho modulu jestli by třeba nepomohli
já bych volil první variantu
08. čvc 2013 11:04 #109081
Odpověď od Cony
Moderátor
Každé z těch Vašich rozšíření si nahrává vlastní knihovnu jQuery, a to dokonce v různých verzích.
Nahráváte verzi 1.5.1 v hlavičce přímo z Google (pro lazyload), pak 1.6.1 pro Nivo slider, znovu 1.6.1 pro image scroller (z jiného adresáře a bez noconflict módu) a nakonec 1.6.1 z Google (opět bez noconflict módu).
Projděte si všechna ta rozšíření, zda mají možnost vypnutí nahrávání jQuery. Nejlépe nahrává jQuery ten lazyload (do hlavičky, ostatní až do body), ale je ve starší verzi, tak nevím zda Vám ostatní věci budou fungovat. Nejrozumější by možná bylo vypnout to ve všech rozšířeních a buď si nahrát jQuery v šabloně, nebo, pokud nevíte jak, kouknout na JED po pluginu který to umí .
Nahráváte verzi 1.5.1 v hlavičce přímo z Google (pro lazyload), pak 1.6.1 pro Nivo slider, znovu 1.6.1 pro image scroller (z jiného adresáře a bez noconflict módu) a nakonec 1.6.1 z Google (opět bez noconflict módu).
Projděte si všechna ta rozšíření, zda mají možnost vypnutí nahrávání jQuery. Nejlépe nahrává jQuery ten lazyload (do hlavičky, ostatní až do body), ale je ve starší verzi, tak nevím zda Vám ostatní věci budou fungovat. Nejrozumější by možná bylo vypnout to ve všech rozšířeních a buď si nahrát jQuery v šabloně, nebo, pokud nevíte jak, kouknout na JED po pluginu který to umí .