Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Facebook slider
03. čvc 2013 18:35 #109008
Dobrý den všem.
Nainstaloval jsem vzhledově moc hezký modul Facebook Slider, ale probém je v tom, že po jeho zveřejnění přestanou fungovat některé komponenty...
Odkaz na modul
Např. na webu Chevrolet Plzeň přestala fungovat posuvná lišta s auty z boku (na úvodní stránce je pod rotačním bannerem a naostatních nahoře.
Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Nainstaloval jsem vzhledově moc hezký modul Facebook Slider, ale probém je v tom, že po jeho zveřejnění přestanou fungovat některé komponenty...
Odkaz na modul
Např. na webu Chevrolet Plzeň přestala fungovat posuvná lišta s auty z boku (na úvodní stránce je pod rotačním bannerem a naostatních nahoře.
Nemáte s tím někdo zkušenosti?
04. čvc 2013 10:54 #109019
Odpověď od Pavel Šťastný
Pokročilý uživatel
mě přijde, že to funguje normálně...kdyžtak hoďte screenshot s vyznačením co podle vás nefunguje
zkoušel sem Chrome, IE 9, Firefox 22 a Safari....zobrazuje se mi to správně...
zkoušel sem Chrome, IE 9, Firefox 22 a Safari....zobrazuje se mi to správně...
05. čvc 2013 11:19 #109032
Odpověď od Pavel Šťastný
Pokročilý uživatel
aha, tak už sme se aspoň posunuli k tomu kde je problém přesně
v Chrome to hlásí chybu v souboru /modules/mod_jqueryimagescroller/assets/js/scroll.js
pod řádkem $('.infiniteCarousel').infiniteCarousel();
Uncought TypeError : Object has no method 'infiniteCarousel'
takže bych řek, že se to nenahraje správně a pak to nezobrazí tlačítka...jinak když kliknu mezi auta, tak s tim pak jde pohybovat šipkama
Zkus deaktivovat ten FB slider...pro ověření jestli bez toho to funguje jak má
v Chrome to hlásí chybu v souboru /modules/mod_jqueryimagescroller/assets/js/scroll.js
pod řádkem $('.infiniteCarousel').infiniteCarousel();
Uncought TypeError : Object has no method 'infiniteCarousel'
takže bych řek, že se to nenahraje správně a pak to nezobrazí tlačítka...jinak když kliknu mezi auta, tak s tim pak jde pohybovat šipkama
Zkus deaktivovat ten FB slider...pro ověření jestli bez toho to funguje jak má