Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Voucher aneb prostě česky dárkový poukaz

02. čvc 2013 01:12 - 02. čvc 2013 01:12 #108978
Voucher aneb prostě česky dárkový poukaz od Vladimír Kantor
Začátečník
Dobrý den,
pánové a dámy,rád bych se vás zeptal na názor.Třeba už to někdo z vás řešil a mě se teď zbytečně kouří z hlavy :).

Jakým způsobem by jste v joomle 2.5 co nejjednodušeji a pokud možno zdarma vyřešili tzv. dárkový poukaz ?
Má žena pracuje jako kosmetička,má stránky,samozřejmě v joomle :) a poslední dobou se nějak začínají hromadit požadavky na dárkové poukazy na kosmetické služby.Ať už pro dceru,kamarádku,či babičku ...
Jsou dva typy,že.Buď na hodnotu - třeba 500,- či 1000,- ,nebo přímo na službu - trhání obočí,či masáž šíje atd..
Moje vize je taková,že si dáma vybere typ poukazu,vybere sumu nebo službu a vloží do košíku a po dokončení objednávky vytiskne voucher,který mimo jiné bude obsahovat právě oné jedinečné číslo, o kterém vlastně celý voucher je aby si to nemohl někdo tisknout jak je mu libo ...

Já zatím našel jen komerční řešení,ale třeba a v to doufám se najde někdo,kdo ví o něčem co by mohlo být zdarma a nebo aspoň ne za nesmyslný dukát.
Když jde udělat eshop z fabriku,tak tohle musí nějak jít taky ne :D

Moc děkuji.

02. čvc 2013 15:29 #108986
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
A váš eshop posílá doklad v PDF? Tak toho využijte a pošlete v PDF dárkový poukaz.

:: bývalý člen Joomlaportalu ::