Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Joomla a Iframe

24. čvn 2013 14:32 #108838
Joomla a Iframe od Martin Tomaško
Zabanovaný
Zdravím.
¨
Na svém webu mám článek a na konci chci vložit fotogalerii vytvořenou v jAlbumu. Tato umí přizpůsobit velikost fotek podle velikosti okna. Do článku je vložena pomocí Iframe. Nadřazený DIV a pak samotný IFRAME mají nastaveny vlastnosti WIDTH a HEIGHT na 100%. Jde mi o to, aby se pokaždé zobrazily fotografie v maximální možné velikosti podle okna prohlížeče, ve kterém je galerie otevřena (každý má jinou velikost monitoru ...).

- když toto vytvořím pomocí klasického HTML a CSS (bez prostředí Joomla) a zobrazím, vše funguje, jak má, i v IE, Chrome a Firefoxu, novějších verzích. Viz zde .

- když toto ale vložím do článku pod Joomla, šířka se přizpůsobí zobrazované oblasti, ale výška IFRAME ne. Viz zde .

Zřejmě někde je v Joomle nastavena nějaká vlastnost, která znemožní dynamickou změnu výšky DIV nebo IFRAME, nebo obojího. Poradí mi někdo, kde by mohl být zakopaný pes?

Děkuji.

P.S.: Joomla 2.5.8., šablona JSN_Decor_FREE 2.1.0

24. čvn 2013 22:06 #108843
Odpověď od Bong
Moderátor
Výška iframe nikdy nepracuje spolehlivě. Dokonce v nabídce Obálka v Joomle není možnost zadávat výšku v procentech. Podívejte se jak to řeší jinde: www.google.cz/search?q=jalbum+joomla

Nebo, lépe, použijte nějakou jinou galerii a řešení integrace do Joomly. Také vaše Joomla a její rozšíření by si zasloužila akutně aktualizaci...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.