Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Doprovodný zvuk při návštěvě webových stránek
22. čvn 2013 09:22 #108801
Jan Weisgerber
Realizace na internetu
GSM: 774 373 709
Zdravím Vás všechny, obsluhu i registrované a mám dotaz!
Rád bych si nechal poradit, jaký modul a jakým způsobem mohu vložit doprovodný zvuk při návštěvě webu tak, aby se nezpouštěl automaticky, ale byla možnost s tlačítky, že si uživatel může pustit doprovodnou zvukovou stopu anebo ji nechá vypnutou.
Našel jsem modul mod_simple_mp3_player_1.7.1, ale zvuk mohu vložit pouze tak, že když uživatel přejde na jinou stránku na webu, tak se zvuk zruší a musí si ho když tak znovu pustit. Já bych potřeboval, když už se uživatel rozhodne pustit si zvuk na webu, aby zvuková stopa běžela stále i při procházení různých stránek na webu.
Předem díky za Vaše případné rady ...
S pozdravem, JW
Rád bych si nechal poradit, jaký modul a jakým způsobem mohu vložit doprovodný zvuk při návštěvě webu tak, aby se nezpouštěl automaticky, ale byla možnost s tlačítky, že si uživatel může pustit doprovodnou zvukovou stopu anebo ji nechá vypnutou.
Našel jsem modul mod_simple_mp3_player_1.7.1, ale zvuk mohu vložit pouze tak, že když uživatel přejde na jinou stránku na webu, tak se zvuk zruší a musí si ho když tak znovu pustit. Já bych potřeboval, když už se uživatel rozhodne pustit si zvuk na webu, aby zvuková stopa běžela stále i při procházení různých stránek na webu.
Předem díky za Vaše případné rady ...
S pozdravem, JW
Jan Weisgerber
Realizace na internetu
22. čvn 2013 20:52 #108807
Jan Weisgerber
Realizace na internetu
Odpověď od Jan Weisgerber
Začátečník
Na to lidi vyprdnou, otevírat další okna ...
Jan Weisgerber
Realizace na internetu
22. čvn 2013 23:13 #108808
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
jenze ono to jinak nejde
jak byste chtel v tom samem okne nacitat na pozadi mp3, kdyz tu stranku znovunacitate, jen s jinym dotazem do DB
ono se to totiz i bezne dela, ze se prehravac otevre do vyskakovaciho okna (inspirujte se napriklad u ineternet. radii)
jak byste chtel v tom samem okne nacitat na pozadi mp3, kdyz tu stranku znovunacitate, jen s jinym dotazem do DB
ono se to totiz i bezne dela, ze se prehravac otevre do vyskakovaciho okna (inspirujte se napriklad u ineternet. radii)
Joomla! pro každého
23. čvn 2013 03:39 - 23. čvn 2013 03:39 #108811
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Lidi se na to nevyprdnou, jestliže se už rozhodnou kliknout na spuštění nějaké muziky, je jim jedno v kterém okně běží.
Spíše se zamyslete, zda je to vůbec potřeba. Když pominu skutečnost, že je to k ničemu, určitě to nebude vaše skladba a vy se vystavujete problémům s autorskými právy.
Spíše se zamyslete, zda je to vůbec potřeba. Když pominu skutečnost, že je to k ničemu, určitě to nebude vaše skladba a vy se vystavujete problémům s autorskými právy.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.