Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Phoca Gallery - špatná Breadcrumbs navigace
21. čvn 2013 15:06 #108793
Dobrý den,
nevím si rady s tímto: mám Phoca Gallery a v ní 3 kategorie - řekněme A, B a C, které mají každá zhruba tři podkategorie, řekněme A1, A2,.. atd. až C3.
Pokud si zobrazím galerii např. A2, namíchají se mi do Breadcrumbs položky, jako bych zobrazoval kategorii C1 - které tam vůbec nepatří.
Neřešil jste to někdo? Díky.
nevím si rady s tímto: mám Phoca Gallery a v ní 3 kategorie - řekněme A, B a C, které mají každá zhruba tři podkategorie, řekněme A1, A2,.. atd. až C3.
Pokud si zobrazím galerii např. A2, namíchají se mi do Breadcrumbs položky, jako bych zobrazoval kategorii C1 - které tam vůbec nepatří.
Neřešil jste to někdo? Díky.
21. čvn 2013 16:15 #108794
Odpověď od Martin70
Zkušený uživatel
Zkoušel jsem ještě jiný modul na Breadcrumbs a dělá to stejně. Takže to bude někde v nastavení Phoca Gallery.
22. čvn 2013 16:35 #108802
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13
Admin
Ahoj, Phoca Gallery vlastní Breadcrumbs nemá, posílá data do Joomly!, která to pak přebírá a breadcrumbs vytváří modul. Tohle jsem nikdy neřešil, teď to testuju a chová se to normálně, podívej se jak máš pojmenovaný menu odkazy, atd. Ta drobečková navigace je řešena tak, že se zobrazuje např. menu odkaz a po něm následuje kategorie (pozor nevytváří se celej strom, je prostě aktuální kategorie)
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
23. čvn 2013 17:32 #108822
Odpověď od Martin70
Zkušený uživatel
Ahoj, už jsem nějaký přehřátý. Týká se to webu
www.kolowrat.com
. V nabídkách Zámek, Lesy, Myslivost a Rybářství jsou fotogalerie. Když dám třeba Rybářství -> Fotogalerie - tak tam jsou 2 galerie a to už má špatné odkazy, i když obrázky to zobrazuje v pořádku. Odkaz Zpracovna je tvaru:
www.kolowrat.com/zamek/fotogalerie-zamek...ry/12-zpracovna.html
- takže pak v Breadcrumbs je automaticky Zámek > ..., což je špatně. Struktura kategorií je zde:
www.kolowrat.com/cat.png
. Ještě jsem dal schválně do aliasu kategorií -cat, aby se mi to nemíchalo. Ale nevím...
22. čvc 2013 17:43 #109489
Odpověď od Martin70
Zkušený uživatel
Nenapadá Vás někoho, co s tím? Jak jsem psal výše - není to problém Breadcrumbs, už samotný odkaz má špatnou cestu (ale obsah zobrazuje správně). Děkuji.