Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

upload dokumentu do stromove adresarove struktury

21. čvn 2013 09:45 - 21. čvn 2013 09:46 #108780
Odpověď od zbynek
Pokročilý uživatel
Super, z niceho nic zacly blbnout prvni tri sekce:
Ovládací panel; Kategorie; Soubory

proste to nefunguje a to mi to pred tim chvilku slo nechapu to, fakt supr komponenta :(

21. čvn 2013 10:13 #108782
Odpověď od zbynek
Pokročilý uživatel
tak po preinstalovani to zase funguje ale tvorba novyh kategorii mi hlasi porad stejnou chybu:

Testovaci sdileni Error: The folder can not be created, a folder with that name already exist.

21. čvn 2013 10:25 #108784
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
tak se ridte tou hlaskou a podivejte se na ftp, zda tam neco takoveho jiz neni

Joomla! pro každého

21. čvn 2013 10:35 - 21. čvn 2013 10:38 #108785
Odpověď od zbynek
Pokročilý uživatel
Neni blne to pro jakykoli nazev. Ono to hodi pri ukladani v oznamovacim okne prohlizece dole hned malinekej vykricnik s hotovo a operace neprobehne - zustane vyset bila prazdna stranka. Az po aktualizaci F5 se to znova nacte s touto hlaskou ....

A zase to blbne, vykaslu se na to.

21. čvn 2013 14:16 #108792
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
ze ta hlaska je tam po aktualizaci je zcela jasne, protoze pomoci iF5 odeslete ten samy formular obsahujici stejne hodnoty
vypada to, ze chcete po danem rozsireni neco, co neumi
zkuste kouknout i do tech, co jsem vam psal ja

Joomla! pro každého

23. čvn 2013 09:55 #108814
Odpověď od zbynek
Pokročilý uživatel
Ja po jDownloads chtel pouze aby fungoval. Ono to sice vytvorilo adresar v rootovske slozce, ale z backendu se po tomto kroku uplne rozbilo UIcko. Komplet rozhozene formatovani stranky a po otevreni napr kategorie tam nahore bylo pouze nake pole pro vyhledavani, zbytek zmizel ...

Po odinstalaci a nasledne nove instalaci to zase normlane fungovalo -> ale jen do do by do vytvoreni nove kategorie.
Pak se to okamzite zase rosype.

Zkousel jsem dat starsi balik XAMPP se starsim PHP. Nepomohlo
Zkousel jsem nastavit v konfiguraci vypnute editory. To pomohlo pouze k tomu aby se spravne zobrazilo UI pri vytvareni nove kategorie.

Tak a ted co vypada, ze opravdu pomohlo je nastavit v globalni konfiguraci jiny editor.
TinyMCE to asi delal po zmene na editor JCE to funguje ... =)