Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
upload dokumentu do stromove adresarove struktury
19. čvn 2013 15:12 - 19. čvn 2013 15:15 #108739
Dobry den,
ma nekdo zkusenosti s Phoca download? Jde mi o to aby se mi dokumentu, ktere si uzivatel z front endu nahraje tridily do urcitych pojmenovanych adresaru podle vybrane kategorie, ktera bude mit stejny nazev jako dany adresar ve stromove strukture.
Jednoduse receno:
chci si pripravit stromovou adresarovou strukturu kde se bude adresar = kategorie, kterou uzivatel vybira pri uploadu dokumentu z front endu.
Ne jako ted, ze to Phoca vsechno sype do adresare useruploads, ve kterem je uvnitr jeste naky dalsi nesmyslne pojmenovany adresar vygenerovany Phocou .....
Lze nejak takto Phocu download jednoduse modifikovat??
Vim o tom, ze je mozne si adresare i s dokumenty pripravit a pak je nasledne ze predu prohlizet, ale v pripade nahrani noveho souboru se jiz dany soubor NEzaradi do prislusneho adresare ale prave do toho useruploads kde se ukladaji vsechny stahnute dokumenty z front endu.
predem diky za pripadne napady
ma nekdo zkusenosti s Phoca download? Jde mi o to aby se mi dokumentu, ktere si uzivatel z front endu nahraje tridily do urcitych pojmenovanych adresaru podle vybrane kategorie, ktera bude mit stejny nazev jako dany adresar ve stromove strukture.
Jednoduse receno:
chci si pripravit stromovou adresarovou strukturu kde se bude adresar = kategorie, kterou uzivatel vybira pri uploadu dokumentu z front endu.
Ne jako ted, ze to Phoca vsechno sype do adresare useruploads, ve kterem je uvnitr jeste naky dalsi nesmyslne pojmenovany adresar vygenerovany Phocou .....
Lze nejak takto Phocu download jednoduse modifikovat??
Vim o tom, ze je mozne si adresare i s dokumenty pripravit a pak je nasledne ze predu prohlizet, ale v pripade nahrani noveho souboru se jiz dany soubor NEzaradi do prislusneho adresare ale prave do toho useruploads kde se ukladaji vsechny stahnute dokumenty z front endu.
predem diky za pripadne napady
19. čvn 2013 18:34 #108745
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
a co na to pouzit jine rozsireni
myslim, ze by se to dalo udelat pomoci rsfiles, remository a podobne (nemam to ted vyzkouseno)
myslim, ze by se to dalo udelat pomoci rsfiles, remository a podobne (nemam to ted vyzkouseno)
Joomla! pro každého
19. čvn 2013 19:46 #108746
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Zkuste jDownloads, tam je kategorie=složka.
Ale divil bych se, že v Phoca nenajdete možnost změnit složku ukládaných dokumentů a oprávnění uživatelů k nim.
Ale divil bych se, že v Phoca nenajdete možnost změnit složku ukládaných dokumentů a oprávnění uživatelů k nim.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
20. čvn 2013 17:07 - 20. čvn 2013 17:24 #108764
Odpověď od zbynek
Pokročilý uživatel
ten jDownloads se mi ted nepodaril rozject ani pri preinstalaci baliku XAMPP na verzi 1.7.7 kde je prave ta verze php 5.3.8 co jsme minule resili.
Radil jste mi abych nahodil php s verzi 5.3 a i sni viz horni text mi to hazi stejne spatne formatovani text a dole to hlasi error hlasku. Jedna se o sekci pri vytvareni nove kategorie -> tlacitko nove a otevre se nove okne, kde je nesmyslne necitelne formatovani a dole error.
Cestina mi normalne bezi a joomlu mam v jiz v poradku s ceskou lokalizaci v aktualni verzi.
Fatal error: Class 'JMenu' not found in H:\xampp\htdocs\zaloha\libraries\joomla\application\application.php on line 935
Mozna, ze je treba nainstalovat balik XAMPP s konkretni verzi PHP, ale nevim jakou. Prosim o radu, diky.
Nevim proc ale nejak mi nejde prilozit priloha se screenem.
Radil jste mi abych nahodil php s verzi 5.3 a i sni viz horni text mi to hazi stejne spatne formatovani text a dole to hlasi error hlasku. Jedna se o sekci pri vytvareni nove kategorie -> tlacitko nove a otevre se nove okne, kde je nesmyslne necitelne formatovani a dole error.
Cestina mi normalne bezi a joomlu mam v jiz v poradku s ceskou lokalizaci v aktualni verzi.
Fatal error: Class 'JMenu' not found in H:\xampp\htdocs\zaloha\libraries\joomla\application\application.php on line 935
Mozna, ze je treba nainstalovat balik XAMPP s konkretni verzi PHP, ale nevim jakou. Prosim o radu, diky.
Nevim proc ale nejak mi nejde prilozit priloha se screenem.
21. čvn 2013 09:05 #108777
Odpověď od zbynek
Pokročilý uživatel
Tak vyreseno!
na jejich webu:
www.jdownloads.net/documentations/item/w...ge-in-joomla-backend
pomohlo posledni moznost a to v konfiguraci jDownloads vypnout vsechny moznosti WYSIWYG editoru.
parada ....
na jejich webu:
www.jdownloads.net/documentations/item/w...ge-in-joomla-backend
pomohlo posledni moznost a to v konfiguraci jDownloads vypnout vsechny moznosti WYSIWYG editoru.
parada ....
21. čvn 2013 09:17 #108778
Odpověď od zbynek
Pokročilý uživatel
Prave zkousim vytvorit novou kategorii a na zatim kazdy nazev mi to skonci chybou:
testovani Chyba: složku nelze vytvořit! Složka shodného názvu je již vytvořena!
nechapu ....
testovani Chyba: složku nelze vytvořit! Složka shodného názvu je již vytvořena!
nechapu ....