Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
KUNENA - překlady odkazů
07. čvn 2013 18:32 #108363
KUNENA: po upgrade, při přidání nového odkazu do menu, se mi v nabídce odkazů "Kunena forum" zobrazí kódy odkazů na překlady:
COM_KUNENA_MENU_CATEGORY_DEFAULT
COM_KUNENA_MENU_CATEGORY_LIST
COM_KUNENA_MENU_HOME_DEFAULT
a pod. i všechny další. Překladové soubory nainstalované mám. Obsahujé odkazy a k nim příslušné překlady.
Je nějaká možnost, jak tento stav opravit?
Děkuji!
COM_KUNENA_MENU_CATEGORY_DEFAULT
COM_KUNENA_MENU_CATEGORY_LIST
COM_KUNENA_MENU_HOME_DEFAULT
a pod. i všechny další. Překladové soubory nainstalované mám. Obsahujé odkazy a k nim příslušné překlady.
Je nějaká možnost, jak tento stav opravit?
Děkuji!
08. čvn 2013 10:03 - 08. čvn 2013 10:04 #108374
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Vlezte do Kunena Fórum: Nastavení a tam si povolte Použít angličtinu při chybějících řetězcích v překladu, tím se v budoucnu vyhnete podobným nepříjemnostem při změnách jazykových souborů.
Odinstalujte všechny nainstalované balíčky češtiny pro Kunena (tedy i například češtinu z Fenris.cz, JardaR).
Dále si stáhněte Kunena Language Package a balíčku vykopírujte balíček češtiny a tuto nainstalujte.
Případně lze aktuální češtinu nalézt na Transifex
Pokud budete někdy v budoucnu instalovat překlady od JardaR nebo Fenris.cz, musíte zase nejprve aktuálně nainstalované překlady řádně odinstalovat.
Odinstalujte všechny nainstalované balíčky češtiny pro Kunena (tedy i například češtinu z Fenris.cz, JardaR).
Dále si stáhněte Kunena Language Package a balíčku vykopírujte balíček češtiny a tuto nainstalujte.
Případně lze aktuální češtinu nalézt na Transifex
Pokud budete někdy v budoucnu instalovat překlady od JardaR nebo Fenris.cz, musíte zase nejprve aktuálně nainstalované překlady řádně odinstalovat.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
08. čvn 2013 15:22 #108380
Odpověď od dakadam
Návštěvník
Opět díky za radu Bongu!
Použití angličtiny při chbějících řetězcíh jsem měl povoleno. Ale...
Zdá se se, že spolehlivě pomohla dokonalá odinstalace nainstalovaných češtin a instalace jedné z balíčku.
Zatím to vypadá, že je vše česky a závada je odstraněna.
Ještě jednou - díky!
Použití angličtiny při chbějících řetězcíh jsem měl povoleno. Ale...
Zdá se se, že spolehlivě pomohla dokonalá odinstalace nainstalovaných češtin a instalace jedné z balíčku.
Zatím to vypadá, že je vše česky a závada je odstraněna.
Ještě jednou - díky!