Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
ZOO - katalog produktů - filtrování obsahu
06. čvn 2013 14:45 #108310
Dobrý den,
nevíte někdo prosím o vhodném doplňku pro výše uvedenou komponentu, který by mi v záhlaví zobrazil místo abecedy 2 selekt boxy, pomocí kterých by si uživatel nechal zobrazit příslušnou kategorii? Dám příklad: (jednotlivé kategorie budou kraje ČR a podkategorie okresní města) v prvním si uživatel vybere kraj ČR a v druhém se mu zobrazí k výběru města která jsou k příslušnému kraji (kategorii) přiřazena a on si opět vybere. Po potvrzení výběru se mu zobrazí položky příslušné kategorie (města).
Snad jsem to napsal dost srozumitelně.
Předem Vám moc děkuji a přeji hezký den.
nevíte někdo prosím o vhodném doplňku pro výše uvedenou komponentu, který by mi v záhlaví zobrazil místo abecedy 2 selekt boxy, pomocí kterých by si uživatel nechal zobrazit příslušnou kategorii? Dám příklad: (jednotlivé kategorie budou kraje ČR a podkategorie okresní města) v prvním si uživatel vybere kraj ČR a v druhém se mu zobrazí k výběru města která jsou k příslušnému kraji (kategorii) přiřazena a on si opět vybere. Po potvrzení výběru se mu zobrazí položky příslušné kategorie (města).
Snad jsem to napsal dost srozumitelně.
Předem Vám moc děkuji a přeji hezký den.
06. čvn 2013 15:02 #108311
ARCHSTYL architekti - www.archstyl.com
Slovensko - moravská hasičská liga (SMHL) - www.smhl.eu
Odpověď od Ľuboš Kamenický
Uživatel
Skúste sa pozrieť na toto:
www.zoolanders.com/extensions/zoofilter
Možno to bude spĺňať vaše požiadavky.
Možno to bude spĺňať vaše požiadavky.
ARCHSTYL architekti - www.archstyl.com
Slovensko - moravská hasičská liga (SMHL) - www.smhl.eu
Poděkovali: Pavel
06. čvn 2013 19:12 #108324
Odpověď od Pavel
Zkušený uživatel
Děkuji za typ, ale potřeboval bych, aby v prvním select boxu se zobrazovaly hlavní kategorie a po provedení výběru se v druhém select boxu zobrazily podkategorie vybrané hlavní kategorie a po následném potvrzení výběru se zobrazil obsah.
02. čvc 2013 12:44 #108980
Odpověď od vesny
Začátečník
Dobrý den,
mám podobný problém, mohu se zeptat, podalřilo se Vám to nějak dořešit.
dík moc
mám podobný problém, mohu se zeptat, podalřilo se Vám to nějak dořešit.
dík moc