Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

CB - vložení informačního textu do registrace

03. čvn 2013 17:14 #108203
CB - vložení informačního textu do registrace od Petr Janda
Pokročilý uživatel
Zdravím, nemohu hnout s jednou věcí.
Nainstaloval jsem si Community Builder a upravil registrační formulář. Potřeboval bych v registračním formuláři pod jednu položku vložit nějaký vysvětlující text, ale nevím jak na to. Poradíte někdo? Díky moc.

03. čvn 2013 17:44 #108206
Odpověď od Bong
Moderátor
Ten formulář je na stránce, nebo v modulu?

Pokud v modulu, podívejte se do jeho nastavení, zda neumožňuje nějaký text nad a nebo pod formulář vložit. Případně si pod modul dejte ještě další, typu Vlastní HTML a tam si vysvětlení napište. Podobně to bude, když je formulář v obsahu stránky, také vám nic nebrání si tam modul s textem přistrčit.

Podobná řešení jsou jednoduchá a zpravidla nevyžadují žádné úpravy šablony, tedy pokud máte nějakou slušnou s dostatkem vhodných pozic.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

03. čvn 2013 18:29 - 03. čvn 2013 18:34 #108208
Odpověď od Petr Janda
Pokročilý uživatel
Formulář je na stránce, resp. využívám přímo script toho CB.
Adresa je .../index.php/component/comprofiler/registers

Takže řešením by asi bylo vytvořit modul pro přihlášení a pod něj dát nějaký text box s informacemi.

Koukal jsem, jestli by nešlo vytvořit nové pole, které bych pak vložil do registračního formu, ale to je nad mé síly.

03. čvn 2013 18:38 #108211
Odpověď od Bong
Moderátor
No tak si najděte pozici modulu na stránce pod zobrazeným formulářem a nebo si ji vytvořte.

Já vám víc neporadím CB neznám a nepoužívám a přestože by měla platit všeobecná řešení, není z čeho vycházet. Pokud chcete pomoci s úpravami vzhledu, prakticky vždy je nezbytné dát odkaz na váš web, kde se problém nachází.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.