Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Administrácia pristupu v Joomleague
29. kvě 2013 09:33 #108056
Dobrý deň,
rád by som požiadal niekoho kto má skúsenosti s nastavovaním práv pre Joomleague (som aktuálne na verzii v2.0.77.e78b946) v Joomla 2.5.11.
Rád by som umožnil prístup užívateľovi do Joomleague tak aby si on mohol pridávať, editovať hráčov, zápasy len konkrétne v jednej súťaži. K ničomu inému nechcem aby mal prístup.
Prosím kto mi poradí ako na to?
Ďakujem za odpoveď.
rád by som požiadal niekoho kto má skúsenosti s nastavovaním práv pre Joomleague (som aktuálne na verzii v2.0.77.e78b946) v Joomla 2.5.11.
Rád by som umožnil prístup užívateľovi do Joomleague tak aby si on mohol pridávať, editovať hráčov, zápasy len konkrétne v jednej súťaži. K ničomu inému nechcem aby mal prístup.
Prosím kto mi poradí ako na to?
Ďakujem za odpoveď.
30. kvě 2013 06:28 - 30. kvě 2013 06:28 #108082
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Myslím, že stačí stačí v konkrétním projektu vlézt do nastavení Možnosti projektu, kde na záložce Detaily máte možnost určit Administrátora a Editora vybraného projektu.
Globálně pak lze práva spravovat v Administrace - Globální nastavení - Oprávnění, jenže tam je to o nastaveních platných pro celou JoomLeague.
Globálně pak lze práva spravovat v Administrace - Globální nastavení - Oprávnění, jenže tam je to o nastaveních platných pro celou JoomLeague.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
30. kvě 2013 06:35 #108083
Odpověď od Tony
Začátečník
Ďakujem veľmi pekne za reakciu.
Samozrejme som už skúšal v samotnom projekte priradiť Administrátora a Editora, bohužiaľ môj problém spočíva v tom že neviem docieliť a nastaviť práva používateľa tak, aby sa dostal do Backendu Joomla a v ňom videl len Joomleague bez možnosti zasahovať do ostatných častí stránky ako je napríklad Article manager.
Prosím pokiaľ mi viete niekto poradiť ako na to budem za to veľmi rád.
Ďakujem za odpoveď.
Samozrejme som už skúšal v samotnom projekte priradiť Administrátora a Editora, bohužiaľ môj problém spočíva v tom že neviem docieliť a nastaviť práva používateľa tak, aby sa dostal do Backendu Joomla a v ňom videl len Joomleague bez možnosti zasahovať do ostatných častí stránky ako je napríklad Article manager.
Prosím pokiaľ mi viete niekto poradiť ako na to budem za to veľmi rád.
Ďakujem za odpoveď.