Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Registrace na akce
02. čvn 2013 09:33 #108179
Odpověď od raki
Návštěvník
jestě jeden dotaz pro redEvent... Jak zobrazim akce na ktere se uzivatel prihlasil...?
02. čvn 2013 11:57 #108187
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Když v Ovládací panelu kliknete na Registrace, tak tam to není? Nebo myslíte něco jiného?
03. čvn 2013 15:16 #108199
Odpověď od raki
Návštěvník
jj to tam je, ale to je administrátorské rozhraní já bych chtěl přihlášenému uživateli zobrazit akce na které se přihlásil on... takže když klikne po přihlášení na odkaz moje přihlášky tak aby viděl na co se přihlásil...
03. čvn 2013 18:33 - 03. čvn 2013 18:45 #108209
Odpověď od Bong
Moderátor
Vykašlete se na ně, byly by rozmazlený. Už jim potvrzení přihlášky dorazilo emailem.
Ale jestli to nutně potřebujete, najděte si na stránkách potřebné moduly nebo pluginy (Attendee´s event listing Module), jen si musíte připlatit.
Ale jestli to nutně potřebujete, najděte si na stránkách potřebné moduly nebo pluginy (Attendee´s event listing Module), jen si musíte připlatit.
03. čvn 2013 18:50 #108212
Odpověď od raki
Návštěvník
A kdyby jste mi mohl poradit (samozrejmen pokud znate obe komponenty) redMnebo vs. OSG Seminar obse mi libi kazda ma svoje mouchy, ale nevim pro kterou se rozhodnout...
03. čvn 2013 20:57 #108213
Odpověď od raki
Návštěvník
Tolik chyb... omlouvam se...
rad bych znal nazory vsech na obe komponenty jak redMEMBER a OSG Seminar?
rad bych znal nazory vsech na obe komponenty jak redMEMBER a OSG Seminar?