Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Registrace na akce

22. kvě 2013 12:03 #107894
Registrace na akce od raki
Návštěvník
Zdravím všechny,
potřebuji na své stránky v Joomla 2.5 kalendář s akcemi na které se lidi budou moci přihlásit. Vyzkoušel jsem už několik rozšíření a nedaří se mi je rozchodit :-( .
Mám dvě rozšíření, které mi vyhovují ale....

redEvents
funguje skvěle, ale nedaří se mi nastavit registraci... Mám tak k dispozici odkliky na tel, mail atd, ale nemohu tam dostat formulář :-( mám už vše prošlé a nevím co ještěnastavit...

ICagenda
to mi vyhovuje nejvíc, ale chybí mi při registraci další údaje jako je adresa adalší, Dál mi chybí u akce vystavit cenu...

Díky raki

22. kvě 2013 13:47 - 22. kvě 2013 13:47 #107901
Odpověď od Bong
Moderátor
redEVENT - když jsem dělal překlad tohoto rozšíření napadlo mě, že se podobné otázky objeví a u češtiny jsem připsal poznámku: ". pro plné využití je třeba mít nainstalovanou komponentu redFORM.".

iCagenda - na akce se přihlašují zpravidla registrovaní uživatelé a ti by měli mít údaje vyplněné ve svém profilu. Vystavením ceny myslíte co? Zase další úplně speciální kolonku? Nestačí cenu uvést do popisu akce?

Obě výše zmiňované komponenty jsou komponentami pro události a registrace je víceméně jejich přidanou hodnotou. Můžete zkusit nějaké rozšíření přímo na registraci. třeba PBEvents, se kterým si zobrazíte registrační formulář nejen u libovolné události, ale kdekoli v Joomle.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

22. kvě 2013 14:21 #107905
Odpověď od raki
Návštěvník
u redEvents samozřejmne mam redForm i nastavené pole pro údaje dokonce nastveny i formular v nastavení redEvents...

22. kvě 2013 18:56 #107915
Odpověď od Pavel
Zkušený uživatel
Další možnou velice dobrou variantou (placenou) je RSForm!Pro a RSEvents!Pro .

23. kvě 2013 13:50 #107924
Odpověď od raki
Návštěvník
da se RSEventsPro někde stahnout na vyzkouseni na strankach jsem nasel jen placeno verizi a zadnou free?

23. kvě 2013 14:34 #107925
Odpověď od Bong
Moderátor
Pro Joomla 1.5 bývala free verze.

V redEVENT jste si v události zaškrtnul typ registrace pomocí webového formuláře? Tento jste si nadefinoval? Zkuste se také podívat do dokumentace: wiki.redcomponent.com/index.php?title=RedEVENT_V2:_User_guide

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.