Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Registrace na akce
22. kvě 2013 12:03 #107894
Zdravím všechny,
potřebuji na své stránky v Joomla 2.5 kalendář s akcemi na které se lidi budou moci přihlásit. Vyzkoušel jsem už několik rozšíření a nedaří se mi je rozchodit
.
Mám dvě rozšíření, které mi vyhovují ale....
redEvents
funguje skvěle, ale nedaří se mi nastavit registraci... Mám tak k dispozici odkliky na tel, mail atd, ale nemohu tam dostat formulář
mám už vše prošlé a nevím co ještěnastavit...
ICagenda
to mi vyhovuje nejvíc, ale chybí mi při registraci další údaje jako je adresa adalší, Dál mi chybí u akce vystavit cenu...
Díky raki
potřebuji na své stránky v Joomla 2.5 kalendář s akcemi na které se lidi budou moci přihlásit. Vyzkoušel jsem už několik rozšíření a nedaří se mi je rozchodit
Mám dvě rozšíření, které mi vyhovují ale....
redEvents
funguje skvěle, ale nedaří se mi nastavit registraci... Mám tak k dispozici odkliky na tel, mail atd, ale nemohu tam dostat formulář
ICagenda
to mi vyhovuje nejvíc, ale chybí mi při registraci další údaje jako je adresa adalší, Dál mi chybí u akce vystavit cenu...
Díky raki
22. kvě 2013 13:47 - 22. kvě 2013 13:47 #107901
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
redEVENT - když jsem dělal
překlad tohoto rozšíření
napadlo mě, že se podobné otázky objeví a u češtiny jsem připsal poznámku: ". pro plné využití je třeba mít nainstalovanou komponentu redFORM.".
iCagenda - na akce se přihlašují zpravidla registrovaní uživatelé a ti by měli mít údaje vyplněné ve svém profilu. Vystavením ceny myslíte co? Zase další úplně speciální kolonku? Nestačí cenu uvést do popisu akce?
Obě výše zmiňované komponenty jsou komponentami pro události a registrace je víceméně jejich přidanou hodnotou. Můžete zkusit nějaké rozšíření přímo na registraci. třeba PBEvents, se kterým si zobrazíte registrační formulář nejen u libovolné události, ale kdekoli v Joomle.
iCagenda - na akce se přihlašují zpravidla registrovaní uživatelé a ti by měli mít údaje vyplněné ve svém profilu. Vystavením ceny myslíte co? Zase další úplně speciální kolonku? Nestačí cenu uvést do popisu akce?
Obě výše zmiňované komponenty jsou komponentami pro události a registrace je víceméně jejich přidanou hodnotou. Můžete zkusit nějaké rozšíření přímo na registraci. třeba PBEvents, se kterým si zobrazíte registrační formulář nejen u libovolné události, ale kdekoli v Joomle.
22. kvě 2013 14:21 #107905
Odpověď od raki
Uživatel
u redEvents samozřejmne mam redForm i nastavené pole pro údaje dokonce nastveny i formular v nastavení redEvents...
22. kvě 2013 18:56 #107915
Odpověď od Pavel
Zkušený uživatel
Další možnou velice dobrou variantou (placenou) je
RSForm!Pro
a
RSEvents!Pro
.
23. kvě 2013 13:50 #107924
Odpověď od raki
Uživatel
da se RSEventsPro někde stahnout na vyzkouseni na strankach jsem nasel jen placeno verizi a zadnou free?
23. kvě 2013 14:34 #107925
Odpověď od Bong
Moderátor
Pro Joomla 1.5 bývala free verze.
V redEVENT jste si v události zaškrtnul typ registrace pomocí webového formuláře? Tento jste si nadefinoval? Zkuste se také podívat do dokumentace: wiki.redcomponent.com/index.php?title=RedEVENT_V2:_User_guide
V redEVENT jste si v události zaškrtnul typ registrace pomocí webového formuláře? Tento jste si nadefinoval? Zkuste se také podívat do dokumentace: wiki.redcomponent.com/index.php?title=RedEVENT_V2:_User_guide
02. čvn 2013 09:33 #108179
Odpověď od raki
Uživatel
jestě jeden dotaz pro redEvent... Jak zobrazim akce na ktere se uzivatel prihlasil...?
02. čvn 2013 11:57 #108187
Odpověď od Bong
Moderátor
Když v Ovládací panelu kliknete na Registrace, tak tam to není? Nebo myslíte něco jiného?
03. čvn 2013 15:16 #108199
Odpověď od raki
Uživatel
jj to tam je, ale to je administrátorské rozhraní já bych chtěl přihlášenému uživateli zobrazit akce na které se přihlásil on... takže když klikne po přihlášení na odkaz moje přihlášky tak aby viděl na co se přihlásil...
03. čvn 2013 18:33 - 03. čvn 2013 18:45 #108209
Odpověď od Bong
Moderátor
Vykašlete se na ně, byly by rozmazlený. Už jim potvrzení přihlášky dorazilo emailem.
Ale jestli to nutně potřebujete, najděte si na stránkách potřebné moduly nebo pluginy (Attendee´s event listing Module), jen si musíte připlatit.
Ale jestli to nutně potřebujete, najděte si na stránkách potřebné moduly nebo pluginy (Attendee´s event listing Module), jen si musíte připlatit.
03. čvn 2013 18:50 #108212
Odpověď od raki
Uživatel
A kdyby jste mi mohl poradit (samozrejmen pokud znate obe komponenty) redMnebo vs. OSG Seminar obse mi libi kazda ma svoje mouchy, ale nevim pro kterou se rozhodnout...
03. čvn 2013 20:57 #108213
Odpověď od raki
Uživatel
Tolik chyb... omlouvam se...
rad bych znal nazory vsech na obe komponenty jak redMEMBER a OSG Seminar?
rad bych znal nazory vsech na obe komponenty jak redMEMBER a OSG Seminar?
Nejnovější příspěvky