Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Problem s cestinou a barvou pozadi phoca Download

22. kvě 2013 08:38 - 22. kvě 2013 08:40 #107887
Problem s cestinou a barvou pozadi phoca Download od zbynek
Pokročilý uživatel
Dobry den,

mam problem s cestinou pro frontend. Po nastaveni Ceskeho jazyka mi to vyhodi nasledujici hlasku a formatovani stranky + vysouvaci podkategorie v menu nefunguji spravne.

hlaska:

Notice: Undefined index: cs-CZ in C:\xampp\htdocs\zaloha\plugins\system\languagefilter\languagefilter.php on line 46

Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\zaloha\plugins\system\languagefilter\languagefilter.php on line 46

Dale dotaz na phoca download, nevim jak nastavit jinou barvu pisma a i napr pozadi pro okenko s informacemi vedle tlacitka download u vlozenych souboru. Barvu mam takovou svetle sedivou jak pro pismo tak pro pozadi a neni to dobre zretelne.

V pripade nerozbehnuti cestiny, jsem jsem to vyresil tak, ze dane .ini a .sys soubory s cestinou nahradim ceskou verzi a prejmenuju je na aktualni en_GB.com ....., ktery funguje . Chci se optat je to velka prasecina? Protoze me se to zda docela OK ...=)

predem dekuji za pripadne informace

22. kvě 2013 08:56 #107888
Odpověď od Bong
Moderátor
To je prasečina. Nastavte si řádně vícejazyčký web a nemusíte se o překlady zajímat.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: zbynek

22. kvě 2013 10:49 #107890
Odpověď od zbynek
Pokročilý uživatel
Bude tam asi problem s sablonou resp s nejakyma komponentama sablony, ktere nejsou kompatibilni s ceskym prekladem. Proste po nastaveni cestiny mi to hlasi neco s cim absolutne nevim co delat viz hlaska nahore. A ani napriklad text modulu prihlaseni (vytvorit novy ucet atp. ...) neni po nastaveni cesky. Zmeni se nepatrne veskery font pisma a moduly co byli napravo se nepochopitelne presunou dolu nalevo a moduly menu se nechovaji jako s originalni anglictinou (nefunguje u nich vyklapeci nabidka pro sub kategorie) a po mouse hover nad nabidkou to taky nedela to co original.

Co se tyce te prasarny tak ten web bude pouze a jen v jednom jazyce (ceskem).

22. kvě 2013 14:08 #107904
Odpověď od Bong
Moderátor
Těžko radit, když vlastně nic neřeknete. Bug se stejnými symptomy v joomle existoval u vícejazyčných stránek, ale měl by být opraven.

Takže znova:

Už jste si Joomlu zaktualizoval?
Nemáte náhodou aktivní plugin System - Jazykový filtr?
Máte nainstalován aktuální balíček češtiny a češtinu nastavenu jako výchozí v Správce jazyků: Instalované jazyky?
Ve Správce jazyků: Jazyky obsahu máte nastavenu správně češtinu?
Šablona, která vám nefunguje je která? Kde jste k ní přišel? Základní fungují?

Poděkovali: zbynek

22. kvě 2013 17:51 #107910
Odpověď od zbynek
Pokročilý uživatel
Ste jednicka!!
Jazykovy filtr pomohl ...

Diky moc!!

22. kvě 2013 17:56 #107912
Odpověď od Bong
Moderátor
V tom případě nemáte aktualizovanou Joomlu, že?