Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Prosím o radu

20. kvě 2013 23:53 #107849
Prosím o radu od Epiploicum
Uživatel
Dobrý den, potřeboval poradit, potřebuji, aby uživatelé mohli importovat tabulku z excelu, v ní budou jenom v jednom sloupci čísla, ta by se poté zobrazila pouze jemu, a ta čísla by mohl přidávat i pojednom...poté bych všechna tato čísla od jednotlivých uživatelů potřeboval exportovat opět do excelu, popřípadě scv, to už by bylo jedno..díky

21. kvě 2013 05:55 #107856
Odpověď od Bong
Moderátor
Příliš netuším, o čem vlastně mluvíte. Je to zmatečné. Ideální by bylo napsat co skutečně potřebujete a na co.

Jestli potřebujete od každého uživatele dostat nějaká konkrétní data a tato pak dále zpracovat, myslím, že vám postačí nějaká formulářová komponenta .

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

21. kvě 2013 07:08 #107857
Odpověď od Jaroslav Křepelka
Uživatel
Nazdar. Něco podobného jsem vyřešil pro svého zákazníka. Funguje to znamenitě.
Ale to jsem si sesmolil celý web sám a pro propojení excelu do stránek jsem použil Delphi.
Protože bych ale chtěl podobně jako ty nabídnout svým zákazniků funkční web založený na systému joomla, který komunikuje s excelem tak mě to prostě zajímá.
Zatím toho se systémem Joomla! moc neumím.
Popiš prosím Tě celý problem, který řešiš polopatistický aby tomu každý porozumněl.
Ani já jsem to celé nepochopil co vlastně řešíš.
Jarda.

21. kvě 2013 10:45 #107865
Odpověď od Cony
Moderátor
Pro práci s Excelem v PHP je výborná knihovna PHPExcel .