Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Kunena problém

15. kvě 2013 15:46 #107702
Kunena problém od Jaanekk
Uživatel
Ahoj, pořídil jsem si kunena na stránky. Když ale vytvořím na stránkách menu, do něj vložím například "Nové téma" a kliknu na to, tak místo toho aby se mi ukázala nabídka s možnostmi, tak mi to napíše jen: You do not have permissions to start a new topic!

Jsem tam přihlášenej jako admin a moduly mám daný na public. Už nwm co s tím..

15. kvě 2013 20:39 #107711
Odpověď od Bong
Moderátor
A v čem všem jste se rejpal a přenastavoval? Zkuste Kunena odinstalovat a nainstalovat znova. S položkami menu si také nemusíte lámat hlavu, instalace vám je vytvoří, stačí zobrazit (Kunena menu). Vše funguje na první škytnutí.

Případně si zkontrolujte, jak máte nastavenou příslušnou kategorii, kam chcete téma vkládat...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

15. kvě 2013 20:50 #107714
Odpověď od Jaanekk
Uživatel
No právě že v ničem, zkusil jsem reinstalovat a pomocí už vytvořeného menu jsem to zkusil a stalo se to stejné.

15. kvě 2013 21:01 #107717
Odpověď od Bong
Moderátor
Měl byste vytvořit kategorii a tuto nastavit, máte to?

15. kvě 2013 21:12 #107720
Odpověď od Jaanekk
Uživatel
Přesně to jsem udělal. Vytvořil jsem kategorii a v menu na ní odkázal. A nic.

15. kvě 2013 22:19 - 15. kvě 2013 22:19 #107721
Odpověď od Bong
Moderátor
Takže jste vytvořil sekci, v této sekci kategorii? Kategorii máte nastavenu na: Zamčeno NE, Posouzeno NE, Anonymní NE, Zveřejněno ANO, Přístup PUBLIC? Alespoň nějakou češtinu v té komponentě máte, abyste se vyznal?

Z menu zkuste nejprve jen odkazovat na zobrazení kategorie. Vytvořit nové téma můžete až teprve po vstupu do fóra...