Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Document management system

15. kvě 2013 10:39 - 15. kvě 2013 10:43 #107688
Document management system od zbynek
Pokročilý uživatel
Zdravím,

sháním nějaký DMS pro správu firemních dokumentů do joomly. Potřeboval bych něco, kde bych mohl vytvořit tabulku kde bude i několik sloupců s charakteristikou onoho dokumentu na jednom řádku. Odkaz na dokument by měl být např. v libovolném sloupci za sloupci s charakteristikama dokumentu a ideálně kdyby u toho odkazu byla možnost nejenom stahnout dokument ale současně i nahrát upravený dokument zpátky.

Prostě nějaký advance attachments s propracovanou možností popisu dokumentu. Idelně free ale když nebude nazbyt tak klidně placené řešení.

předem srdečně dekuji za případné návrhy, protože jsem se na tomto celkem dost zaseknul nevím jak to vyřešit. =/

15. kvě 2013 11:19 #107691
Odpověď od Bong
Moderátor
Myslím, že můžete použít cokoli na stahování souborů. Samotné zobrazení je záležitostí šablony.

Možná bych vám poradil přímo jDownloads. Připadá mi nejpropracovanější a navíc si lze zobrazení čehokoli upravit přímo v komponentě v editoru šablon.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: zbynek

15. kvě 2013 11:43 #107692
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
pokud byste chtel i placene, pak doporucim i rsfiles

Joomla! pro každého

15. kvě 2013 13:00 #107695
Odpověď od zbynek
Pokročilý uživatel
Vypada to zajimave, je k tomu i ceska lokalizace aby bylo vsechno co se ukazuje na frontendu cesky?

15. kvě 2013 13:39 #107696
Odpověď od Bong
Moderátor

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

15. kvě 2013 14:42 - 15. kvě 2013 14:50 #107698
Odpověď od zbynek
Pokročilý uživatel
Nahral jsem podle doporuceni cestina prvni komponenta jako druha, ve frontednu sice byl text pod kategorii cesky ale texty u ikonek byli stale anglicky (jDownloads) v backednu u uzivatelskeho rozhrani pri pridani calnku nebo kategorie je uzivatelske rozhrani necitelne.

vypada to takto.:
Pole označená * jsou vyžadována!

Ty ikony by asi sli prezit, ale v tom uzivatelskem rozhrani se diky necitelnosti nelze moc dobre orientovat. Lze to nejak osetrit prosim nebo je vicemene jedina moznost pozivat jDownloads v anglicke lokalizaci?

Vsechno toto by slo ale nejhorsi vec co se mi deje je ze nemuzu ulozit nove vytvorenou nebo upravenou kategorii, protoze dole v uziv. rozhrani kde predpokladam je misto pro talcitko ulozit je misto neho nejaky podivny error.
viz.:
Fatal error: Class 'JMenu' not found in C:\xampp\htdocs\zaloha\libraries\joomla\application\application.php on line 932

Vypada to, ze asi zkusim i koupit ten rsfiles.
dik za odpoved