Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

YouTube komentáře

13. kvě 2013 21:57 #107641
YouTube komentáře od Jaanekk
Uživatel
Zdravím, díval jsem se po netu, jestli nejde přidat youtube komentáře.

Mám na webovkách youtube video, a chtěl bych pod něj zobrazit komentáře z YT, tak aby tam šlo třeba i přidávat koment.

Jde to nějak? Díky

13. kvě 2013 22:44 #107642
Odpověď od Cony
Moderátor
V Youtube API na to funkce jsou, jestli existuje nějaké hotové řešení Vám ale neřeknu.

13. kvě 2013 23:16 #107643
Odpověď od Jaanekk
Uživatel
Aha, no. Já se nevyznám v programování. Proto jsem zvolil joomlu, protože abych rozběhl stránky kde budou třeba jen videa atd, tak nemusím umět programovat. Víte jak to udělat?

14. kvě 2013 09:08 #107648
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Na to aby jste si na Joomla udelal web s videi opravdu programovat umet nemusite, ale zase nemuzete ocekavat, ze bez techto znalosti dokazete uplne vsechno s webem,. Joomla je vyborny CMS ale pro dosti specificke pozadavky je nerealne najit jiz hotove rozsireni (napr. ty vase komentare z Youtube videa)....... Ani nemuzou existovat rozsireni na kazdou ptakovinu. Ono to rozsireni musi nekdo napsat a to ho stoji dost casu a jak sami dobre vime, cas jsou penize, takze rekneme ze to ten developer bude chtit prodavat, aby se mu ten cas zaplatil......
Otazka na sebe sama kazdeho developera predtim nez zacne psat nejake rozsireni zni...Kolik tech rozsireni budu muset prodat, aby se mi ten cas straveny praci zaplatil, pripadne jsme neco vydelal? Ma smysl psat nejake rozsireni pro komentare z Youtube, kdyz o to bude minimalni zajem, protoze se jedna o dost specifickou vec?
Odpovezte si zda by jste nad tim stravil nekolik hodin a prodal to 10x....Vyplatilo by se vam to napsat takove rozsireni? Asi ne.

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.