Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

prosba o radu s rozšířením Category Listu

13. kvě 2013 00:39 #107624
Chtěl bych Vás poprosit o radu - prolezl jsem zde různé diskuze kolem vytvoření katalogů a složitějších systémů podobného rázu. Prošel jsem si na extensions.joomla.org několik stran různých systémů, ale absolutně ve všem plavu, protože se jedná o zbytečně složité katalogy, plné možností převážně určených k VM nebo ke komerčním účelům.

Pro mne osobně by stačil nějaký modul, který by mne rozšířil Category List o jeden či dva sloupečky, reagující na třídění a ideálně se zahrnutím do podrobnějšího vyhledávání. Chtěl bych si vytvořit seznam svých knih, kde budu mít jen název, autora a jazyk. Knihy si pak roztřídím do kategorií a zbytek zvládnu dát do popisů, či maximálně využiji meta keywords. - Existuje tedy prosím nějaké podobné jednoduché rozšíření, které neodejde při prvním update Joomly? Používám 2.5.

Ještě bych si přiložil otázku - kdysi jsem měl na první Joomle modul, do kterého jste zadali keywords, udělali běžný seznam, jako je dnes Special menu, jen s tím rozdílem, že jednotlivé položky byly Vámi vybraná klíčová slova a po kliknutí se vypsal už běžný Category List s položkami, kde se ono klíčové slovo nacházelo. Zaboha nemohu nyní podobný modul najít a ani si už nevzpomenu na název předešlého. Poradíte?

- Snad poslední otázka řešící můj problém komplexněji - vím, že existují různé online databáze knih, kde se dá vybudovat vlastní knihovna nebo seznam, ale chci si něco vytvořit na vlastní doméně, třeba i se stažením pdf dokumentů a vše chráněno heslem, ideálně s možností různých úrovní přístupů. Neexistuje nějaký systém podobný joomle (nebo i k zakoupení), který bych si nainstaloval a vytvořil si něco podobného?

Díky moc!

13. kvě 2013 10:06 #107627
Odpověď od ma®vays
Návštěvník