Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
AiDa news 2
10. kvě 2013 23:10 #107563
Dobrý večer,
mám dotaz ohledně rozšíření AiDa News 2. Vím, že je v modulu možné nastavit zveřejnění článků vytvořených X dní zpět. Chci se zeptat, jestli je možné někde nastavit datum, od kdy se to bude počítat. Například, vkládám po celý týden každý den jeden článek, ale chci, aby si mi zveřejnili jen články od včerejšího dne, ty ostatní už ne.
Prosím o radu
mám dotaz ohledně rozšíření AiDa News 2. Vím, že je v modulu možné nastavit zveřejnění článků vytvořených X dní zpět. Chci se zeptat, jestli je možné někde nastavit datum, od kdy se to bude počítat. Například, vkládám po celý týden každý den jeden článek, ale chci, aby si mi zveřejnili jen články od včerejšího dne, ty ostatní už ne.
Prosím o radu
10. kvě 2013 23:30 - 10. kvě 2013 23:31 #107565
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Upozorňuji, že váš modul neznám. Konkrétní datum v nastavení najdete zřejmě těžko, to by totiž nedávalo smysl. Tato proměnná musí být plovoucí. Hledejte v nastavení něco jako dny -, nebo dny +. případně offset,...
Poděkovali: Ondra
11. kvě 2013 00:36 #107567
Odpověď od Ondra
Začátečník
Je to nějaký nový modul na správu článků.
www.aimini.it/
Posílám odkaz na domovskou stránku.
Díky za radu
www.aimini.it/
Posílám odkaz na domovskou stránku.
Díky za radu
11. kvě 2013 00:40 - 11. kvě 2013 00:41 #107569
Odpověď od Bong
Moderátor
Podíval jste se do administrace? Já tam zrovna zmiňovaný OFFSET vidím na první kouknutí. Zkusil jste jak to funguje?
11. kvě 2013 01:12 #107570
Odpověď od Ondra
Začátečník
ano teď sem se na to podíval, a pochopil jsem to tak ze do pole Offset zadám číslo kolik článků chci přeskočit. Jenže odstraní mi to i poslední dva články, které jsem tam původně chtěl mít. Nastavil jsem proto řazení článků sestupně, tzn. nejstarší jako první, nevím jak teď vyřešit abych měl nejnovější jako první.