Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Virtuemart
10. kvě 2013 14:09 #107553
Zdravím,
asi to sem nepatří, ale na foru virtuemart.cz, se mi zda nějak mrtvo.
Mohu se zeptat, zda má někdo zkušenost s tím to rozšířením.
Nainstaloval jsem verzi virtuemart 2.02 a mám problém s generováním faktur, generuje pouze prázdný list.
Další problém je, v generování čísla objednávky, rád bych ho použil v ob. jako variabilní symbol, ale číslo v sobě obsahuje i nečíselné znaky. Je možné toto nějak upravit, popřípadě uvést do objednávky ID objednávky.
Za každou radu budu vděčný.
asi to sem nepatří, ale na foru virtuemart.cz, se mi zda nějak mrtvo.
Mohu se zeptat, zda má někdo zkušenost s tím to rozšířením.
Nainstaloval jsem verzi virtuemart 2.02 a mám problém s generováním faktur, generuje pouze prázdný list.
Další problém je, v generování čísla objednávky, rád bych ho použil v ob. jako variabilní symbol, ale číslo v sobě obsahuje i nečíselné znaky. Je možné toto nějak upravit, popřípadě uvést do objednávky ID objednávky.
Za každou radu budu vděčný.
10. kvě 2013 14:59 #107555
Odpověď od vesny
Začátečník
Omluvám se, ale první část dotazu, (nezobrazení faktury ) jsem vyřešil.
Kdyby náhodou měl někdo podobný problém, je nutno zadat, v nastavení, „bezpečnou cestu“, při instalaci se nenastaví.
Kdyby náhodou měl někdo podobný problém, je nutno zadat, v nastavení, „bezpečnou cestu“, při instalaci se nenastaví.
10. kvě 2013 20:01 #107562
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
VM2 generuje nahodna cisla faktur (cisla+pismena), pro generovani vlastnich cisel faktur v libovolnem tvaru si kupte
tento plugin
. Investice cca 200kc se rozhodne vyplati. Bude vam to generovat faktury presne jak potrebujete.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.