Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Instalacia modulov

09. kvě 2013 16:36 - 09. kvě 2013 17:10 #107519
Odpověď od Bart
Moderátor

yoyoxd napsal: Tak no neveim . Nato že joomla patrí medzi najpoužívanejšie CMS tak mi to príde ako poriadna haluz. Je to strašne komplikovane, nepriehľadne, nekontaktibilne ,náročné na čas a energiu. Skôr sa da nakodiť nieco ako nast a nainštalovať :S . Oproti WordPress no katastrofa :sick: ... Dlhé roky som pracoval s php-fusion tento CMS je na nezaplatenie jednoduché priehľadné rýchle spoľahlivé. Modifikácie sa jednoducho inštalujú upravujú dokonca vytvárajú. A povedal by som že je na SK-CZ väčšia podpora ako pri joomle. Čo chcem to nájdem a tu nedaj boh niečo násť a spojazdniť to. Nato by som potreboval asi dovolenku :silly: . Ale aj tak dik za pomoc :) ... na tej stránke som bol uhľadal som sa ako somár a nič zaujímavé ani funkčne som nenašiel a keď som našiel nevedel som to poriadne spustit :D

Měl byste se stydět. Nadávat po pár hodinách práce v systému dokáže každý blb. Stačí se slušně zeptat, přečíst nějakou dokumentaci , články, příručky, hledat (Jak na to u Google : Fígle pro Google: vyhledávejte na vyšší úrovni ; Rychlý tip: Příkazy pro to, kde má Google vyhledávat ; Speciální znaky a operátory pro efektivnější hledání v Googlu . Jak na to u Seznamu : Fígle pro vyhledávání pomocí vyhledávače Seznam . Na Joomlaportale v článcích a v diskusi . Projít si Rozcestník Joomlaře a projít si článek Co Joomla? , kde je vše vysvětleno a který odkazuje na více zdrojů - např. rozdíly mezi komponentou, modulem, pluginem atd.) a zapojit hlavu.
Poděkovali: yoyoxd

09. kvě 2013 18:49 #107522
Odpověď od yoyoxd
Uživatel
Dik za rady aj za pomoc a aj ochotu :) Ale tu my všetko radíte čo som už poslušal prešiel a nejde ... som asi zvyknutý na rýchle veci ... Základy tej strandy nieje tažke sa naučiť len premna je problem najst vhodne pluginy ... Tie komenty mi idu v poho ale ked som chcel nieco na clanky no bud to neslo alebo vsetky boly spoplatnene ... ale postupnym 3 dnovym hladanim som na nieco natrafil joomla.vargas.co.cr/ je tu par pluginov ale nastastie funkcnych a free. Tato extensions.joomla.org/ stranka mi pride ako strasna blbost no nwm nepaci sa mi to velmi .

09. kvě 2013 19:15 #107524
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Ano....joomla.org je strasna blbost, uplne zbytecna stranka. Nechodte tam, ztracite akorat cas. Je tam pouhych 7000 rozsireni ktere v pripade spravneho pouziti ucini joomlu flexibilnim CMS se kterym dokazete skoro cokoli, stejne prej nefungujou. Ty dalsi sekce jsou tam taky uplne, ale fakt uplne zbytecne. :lol:

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

09. kvě 2013 20:53 #107526
Odpověď od yoyoxd
Uživatel
No kamo to si zabil :) ... to moju situaciu vystihuje :D ... ako kukam tak v joomla 3.1 je uz vsetko potrebne a lachko sa to hlada ... ale na 2.5 ani za ten svet nemozem najst whosonline ,articles_latest,articles_popular,users_latest,Latest News,Latest Park Blogs .... a kde sa tych 7000 rozsireni skrýva tak to netusim :blink:

09. kvě 2013 22:22 - 09. kvě 2013 22:24 #107533
Odpověď od Bong
Moderátor
Problém zůstává pořád na té židli. Joomla 2.5 a 3.0 má prakticky totožné ovládání, uživatelsky se liší hlavně vzhledem, takže přidání modulu je stejné, jako jsem vám podrobně popisoval o stránku dříve .

Whosonline budete těžko hledat mezi moduly, když vám bylo jasně řečeno, že máte použít 'Kdo je připojen'... a těch 7000 dalších rozšíření hledejte na JED .

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

09. kvě 2013 22:35 #107535
Odpověď od yoyoxd
Uživatel
Dik .. ale s tou srandou asi uz koncim to nieje normalne a tato narusena stranka www.joomla.org/ uz mi 3 den zere nervy . Plugin alebo modul kory chcem bud nefunguje alebo je plateny a ani za toho diabla ho staihnut ... mam natahovanyhc vyse 150 modulov a selijakych inych sraciek a vzdy to nie to co hladam vzdy to bud nejde nevyhovuje alebo vypisuje vkuse nejake chyby aj pri instalacii a aj po naistalovani same errrrory sak to neije normale ... tie moduly a pluginy co za magory robia ? je to nemozne