Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

Phoca Gallery slideshow

09. kvě 2013 09:37 #107505
Odpověď od Ondra
Začátečník

H13 napsal: Ahoj,na stránce vidím, že je tam nějaká javascript chyba, tu by chtělo opravitmpřed tím, než zkoušet ostatní věci:

Časová značka: 8.5.2013 13:31:03
Chyba: ReferenceError: $j is not defined
Zdrojový soubor: hasicivitonice.eu/
Řádek: 188

?

Code:
window.addEvent('load', function() { new JCaption('img.caption'); }); $j(document).ready(function(){ $j('a.modalizer_link,a.modal,a.modalizer').colorbox({width:'80%',height:'80%',iframe:true}); $j('a.modalizer_link_image').colorbox({}); $j('a.modalizer_link_external').colorbox({width:'80%',height:'80%',iframe:true}); });

je taky možný, že se tam hádají javascriptový knihovny :idea:

Měl jste pravdu, asi se tam hádaly knihovny, z neznámého důvodu jsem nainstaloval plugin JV library, a když jsem ho zakázal všechno šlape tak jak má. Díky za pomoc

09. kvě 2013 11:49 #107512
Odpověď od Ondra
Začátečník
Ještě bych s echtěl zeptat, když zneveřejním ten plugin JV library, tak mi zase nefunguje fotogalerie, ale ta slideshow ano, šlo by nějak zařídit aby to běželo oboje? Nevíte prosím někdo co s tím?