Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Phoca Gallery slideshow

08. kvě 2013 12:56 #107480
Odpověď od Ondra
Začátečník
ten kod mam určitě dobře, chci zobrazit fotogalerii která má ID 2 to jsem už kontroloval nejmíň stokrát :(

08. kvě 2013 13:32 - 08. kvě 2013 13:33 #107481
Odpověď od H13
Admin
Ahoj,na stránce vidím, že je tam nějaká javascript chyba, tu by chtělo opravitmpřed tím, než zkoušet ostatní věci:

Časová značka: 8.5.2013 13:31:03
Chyba: ReferenceError: $j is not defined
Zdrojový soubor: hasicivitonice.eu/
Řádek: 188

?
Code:
window.addEvent('load', function() { new JCaption('img.caption'); }); $j(document).ready(function(){ $j('a.modalizer_link,a.modal,a.modalizer').colorbox({width:'80%',height:'80%',iframe:true}); $j('a.modalizer_link_image').colorbox({}); $j('a.modalizer_link_external').colorbox({width:'80%',height:'80%',iframe:true}); });

je taky možný, že se tam hádají javascriptový knihovny :idea:

Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook

08. kvě 2013 16:17 #107487
Odpověď od Ondra
Začátečník
Aaaaha a to udělám prosím jak?? :D

09. kvě 2013 09:37 #107505
Odpověď od Ondra
Začátečník

H13 napsal: Ahoj,na stránce vidím, že je tam nějaká javascript chyba, tu by chtělo opravitmpřed tím, než zkoušet ostatní věci:

Časová značka: 8.5.2013 13:31:03
Chyba: ReferenceError: $j is not defined
Zdrojový soubor: hasicivitonice.eu/
Řádek: 188

?

Code:
window.addEvent('load', function() { new JCaption('img.caption'); }); $j(document).ready(function(){ $j('a.modalizer_link,a.modal,a.modalizer').colorbox({width:'80%',height:'80%',iframe:true}); $j('a.modalizer_link_image').colorbox({}); $j('a.modalizer_link_external').colorbox({width:'80%',height:'80%',iframe:true}); });

je taky možný, že se tam hádají javascriptový knihovny :idea:

Měl jste pravdu, asi se tam hádaly knihovny, z neznámého důvodu jsem nainstaloval plugin JV library, a když jsem ho zakázal všechno šlape tak jak má. Díky za pomoc

09. kvě 2013 11:49 #107512
Odpověď od Ondra
Začátečník
Ještě bych s echtěl zeptat, když zneveřejním ten plugin JV library, tak mi zase nefunguje fotogalerie, ale ta slideshow ano, šlo by nějak zařídit aby to běželo oboje? Nevíte prosím někdo co s tím?