Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Admin tools a Intensedebate

05. kvě 2013 21:10 #107379
Odpověď od Bart
Moderátor
Mě to přišlo hned jako nehorázná blbost :D, ale raději jsem se nevyjadřoval.

Každopádně to blokuje nějaký filtr. V kompu, prohlížeči (např. ten ghostery či Adblock), routeru...

05. kvě 2013 21:18 #107380
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Tos klidne mohl. Kazdopadne v PC to neblokuje na 100% nic, jak jsem psal, jiny prohlizece, kde Ghostery nemam to taky neukazuji. V routeru taky nema co. Respektive muze, ale nic v nem nebylo meneno, takze bud se samo neco podelalo a zmenilo se nekde nastaveni nebo tady mam duchy.

Nicmene si myslim, ze Admin Tools to mohl bez problemu necim blokovat, protoze ma pomerne dost blokovani a navic Intensedebate se na web dostavaji vzdalene. Nejsou instalovany na Joomle, takze to klidne neco mohlo blokovat. ma tam spoustu blokovani vzdalenych veci, skriptu a ja ani nevim ceho. ted su rad, ze to AT neni, protoze zatim moc nechapu princip podpory. Je tam totiz cosi jeste navic placeny.

05. kvě 2013 21:23 #107381
Odpověď od Bart
Moderátor
Nemyslím si, že by to fakt Admin Tools (mám také Pro verzi) blokoval. Nikdy jsem se s tím u něho nesetkal. Jediné co můžeš zkusit je ho odinstalovat... ale to by odporovalo tomu co psal Karri, že to vidí, i já to vidím.

Doporučuji ti si naintalovat do kompa CCleaner ( www.piriform.com/ccleaner ) a do Joomly Cache Cleaner ( www.nonumber.nl/extensions/cachecleaner ).

05. kvě 2013 21:30 #107382
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
No urcite to AT neblokuje, jinak by to prece ostatni nevideli. Pouzivas htaccess od AT? Ja ho zkousel a dela mne to dost problemy.

Oba programy znam, ale nemaji na toro vliv. Bude neco podelany v routeru, celej jsme ho zresetoval do defaultu a vidim to. Do Joomly mazani cache nema smysl, protoze to ostatni vidi a ja pouzivam mazani cache v AT. To od NoNumberu uz davno nepouzivam, od te doby co zpoplatnil vsechny rozsireni a free dost osekal, je nepouzivam. Krom asi 2 a to mam porad stary verze. Ten cachecleaner taky ne. Nasel jsem na to mnohem jednodussi vec, ktera nepotrebuje framework. No a navic na nekterych webech pouzivam RT admin template a ta to ma v sobe.

05. kvě 2013 21:37 #107383
Odpověď od Bart
Moderátor

radek178 napsal: No urcite to AT neblokuje, jinak by to prece ostatni nevideli. Pouzivas htaccess od AT? Ja ho zkousel a dela mne to dost problemy.

Ano, zkoušel. Taky mi to bohužel brečelo. Už jsem na dobré cestě, tak až to rozlousknu, tak dám vědět. Zatím jsem to nijak extrémně nepotřeboval, tak jsem se tím nezabýval.

05. kvě 2013 21:59 #107386
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Tak ja to taky nutne nepotrebuju, ale na jedne sablone jsem to zkusil a jede vse, krom toho, ze to neco dela z fotkama z jednoho rozsireni. Kdyz uz to tam je, tak bych to rad vyuzil. Autor ma uplne na hovno zpracovanou dokumentaci. Nebo jsem zadnou podrobnou zatim nenasel. Napisu mu zitra.