Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Kino

05. kvě 2013 11:13 #107346
Odpověď od Petr Říbal
Uživatel
ano dneska, ano ...ale zkuste si dát zítřek, atd .atd ....škáče to ....neukáže to 5.5. - 6.5. - 7.5. ale 5.5. v poradku a pak 8.5. 9.5. 13.5. ...i když mám zadáno že film se promítá ...

Zítra bude aktuální den dobře, ale dnes je zítřek zobrazen špatně a nebo vůbec ...

05. kvě 2013 12:56 #107348
Odpověď od Bong
Moderátor
V modulu kalendáře a modulu událostí se jeví vše správně.
V obsahu stránky komponenty při listování opravdu akce chybí. Vypněte si cachování v Joomle a vytváření SEF URL. Nebo alespoň vyčistěte cache a vyzkoušejte zobrazení při vypnutém SEF URL a třeba i jiné šabloně.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

06. kvě 2013 12:54 #107399
Odpověď od Petr Říbal
Uživatel
prosím poradíte mi kde ....? nejsem přímo autorem ....nemám práva superuser...ale neni problem se k nim dostat ...jsem prihlasen jako admin a nemuzu ani instalovat...nebo ne tak jako v joomle 1.5.... Díky moc Petr

06. kvě 2013 18:33 #107408
Odpověď od Bong
Moderátor
Na toto budete potřebovat vyšší práva, ale předejte problém vašemu administrátorovi. Ten by měl zajistit aby jím instalovaná komponenta běžela bez problémů. Máte tam placenou verzi PRO, takže máte nárok i na podporu ze strany autora.

Právě dnes vyšla nová verze iCagenda, aktualizujte tedy na poslední verzi a pokud máte vše správně nastaveno a zadáno a přesto je zobrazení chybné, zkuste nejprve pořešit, zda není problém v šabloně, nebo v SEF URL.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.