Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Kino
05. kvě 2013 09:08 #107336
Dobrý den, mám dotaz prosím nevíte o něčem co by bylo podobné stylem a funkčností tomuhle
www.dkteplice.cz/
Chtěl bych trochu zrekonstuovat stránky a tohle se mi moc líbí. Je to přehledné a dobře to vypadá.
.případně jiné způsoby ....díky ...
A prosím je nějaká možnost udělat to, že když kliknu na obrázek plynule se mi zvětší. Děkuji moc za rady.
www.dkteplice.cz/
Chtěl bych trochu zrekonstuovat stránky a tohle se mi moc líbí. Je to přehledné a dobře to vypadá.
.případně jiné způsoby ....díky ...
A prosím je nějaká možnost udělat to, že když kliknu na obrázek plynule se mi zvětší. Děkuji moc za rady.
05. kvě 2013 10:38 #107339
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
1. Zkuste si projít
rozšíření pro události
. Najdete k nim i různé moduly pro zobrazení. Pro maximální jednoduchost bych zřejmě sáhnul po iCagenda, která má již v základu podobné zobrazení událostí i možnost objednání lístků (v překladu registraci k události, překlad jde upravit). ale záleží na vás, co všechno potřebujete a očekáváte. Projděte si to.
2. Obrázek vám zvětší použitý plugin. Asi nejlepší, s nejmenšími nároky na obsluhu je mavik Thumbnails .
2. Obrázek vám zvětší použitý plugin. Asi nejlepší, s nejmenšími nároky na obsluhu je mavik Thumbnails .
05. kvě 2013 10:45 #107340
Odpověď od Petr Říbal
Uživatel
Díky moc za radu. iCagendu teď testuji. dokáže udělat program - události...ale nějak se mi lelíbí. Pravdou je, že jsem nic lepšího nenašel.... díky
05. kvě 2013 10:49 - 05. kvě 2013 10:52 #107342
Odpověď od Bong
Moderátor
Myslím, že
v češtině z těch bezplatných najdete hlavně JEvents, redEVENT, iCagenda a GCalendar
. Zaměřil bych se tedy hlavně na tyto.
Poděkovali: Petr Říbal
05. kvě 2013 11:04 - 05. kvě 2013 11:06 #107344
Odpověď od Petr Říbal
Uživatel
Ona Icagenda je v pohodě ..ale neukazje se mi v programu zítřek....dnešek v pohodě ..ale zítřek ne .....bohužel ...a další dny stejně tak ....
www.kinolouny.cz
..tady už to běží.
...navíc další věc u kalendaře se neukazuje cas akce .....
..prave jsem chtel udelat radsi neco jako je na strankach www.dkteplice.cz ....tedy nejakou slide show ...
...navíc další věc u kalendaře se neukazuje cas akce .....
..prave jsem chtel udelat radsi neco jako je na strankach www.dkteplice.cz ....tedy nejakou slide show ...
05. kvě 2013 11:10 #107345
Odpověď od Bong
Moderátor
Trochu nerozumím. Na udané adrese se vše jeví naprosto v pořádku.