Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

stahování pdf

05. kvě 2013 14:06 #107354
Odpověď od jarsmid
Začátečník
Třeba něco přehlížím v nastavení, ale jde mi hlavně o to, aby u uživatele, který klikne na odkaz byl jeho prohlížeč donucen soubor stáhnout - uložit, ne otevřít - případně volba uložit nebo otevřít (asi jsem se v předchozích nepřesně vyjádřil - omluva).
V Attachments nevím, jak tohoto dosáhnout - soubor se mi rovnou v prohlížeči otvírá.

05. kvě 2013 17:21 #107360
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
to je ale nastavenim vaseho prohlizece, coz u vasich uzivatelu/navstevniku muze byt podobne
to nema s webem nic poslecneho

Joomla! pro každého

05. kvě 2013 20:17 #107375
Odpověď od jarsmid
Začátečník
Ano, vím že jde o nastavení prohlížeče. Nejde o můj prohlížeč ale o prohlížeče případných zájemců o poskytovanou informaci. A to jak jistě uznáte, nemohu jejich nastavení nijak ovlivnit. Jde mi o to, vnutit prohlížeči "uložit".
No nic. učiním ještě nějaký pokus a v případě že uspěji, budu zde informovat.
Děkuji všem.

05. kvě 2013 20:46 #107378
Odpověď od Bart
Moderátor
Mě to funguje :P. Schválně jsem si to nainstaloval na svůj (nyní pokusný) web. Zkoušel jsem to jak v mém oblíbeném Firefoxu v20, Internet Exploreru v10, Google Chrome 26. Podívejte se sem: korouhev.info/lorem-ipsum

Co je potřeba udělat? Viz. screen
[img

Dobře já :D

05. kvě 2013 21:46 #107384
Odpověď od jarsmid
Začátečník
Děkuji. Byl jsem trochu nedůsledný v nastavení (v záložce Zabezpečení jsem to nečekal a tudíž přehlédl)

05. kvě 2013 21:55 #107385
Odpověď od Bart
Moderátor
Není zač. Rád jsem pomohl a těší mě, že si toho vážíte :).
Abych pravdu řekl, já to taky nevěděl. Sice toto rozšíření používám, ale je to o dost starší a tím pádem i jiná verze (pro Joomla 1.5). Navíc tuto "funkci" jsem nikdy nepotřeboval. Vrtalo mě to hlavou, tak jsem rozšíření zkoumal tak dlouho, dokud jsem na to prostě nějak nepřišel.

Ještě pro Vaši informaci, rozšíření je dokonce i přeloženo. Dost postarší překlad najdete u JardyR nebo novější u Fenrise.
Poděkovali: jarsmid