Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Dotazníkový plugin nebo komponenta
30. dub 2013 12:31 #107117
AHoj našla by se nějaká dobrá duše která by mi poradila.
Rád bych udělal stránky, kam by lidé mohli veřejně přízpívat recenze ke konkrétnímu tématu.
Tzn. že by nebyla potřeba registrace, ale třeba alespoň kontaktní mail.
Teď mi jde ale o to, aby se mi to řadilo do veřejné tabulky.
Takže by vypnili první slopec nějaká věc třeba AUTO škoda 12
Druhý sloupec recenze: Je spolehlive, mam ho rad, atd.
No a tohle bych chtěl aby bylo veřejně vidět v tabulce, která by se dala seřadit třeba dle abecedy, nebo data vložení.
prostě veřejné vyplnění řádku, veřejné tabulky.
Pokud se najde nějaký rozumný nápad, byl bych Vám moc vděčný za ochotu.
Díky
Rád bych udělal stránky, kam by lidé mohli veřejně přízpívat recenze ke konkrétnímu tématu.
Tzn. že by nebyla potřeba registrace, ale třeba alespoň kontaktní mail.
Teď mi jde ale o to, aby se mi to řadilo do veřejné tabulky.
Takže by vypnili první slopec nějaká věc třeba AUTO škoda 12
Druhý sloupec recenze: Je spolehlive, mam ho rad, atd.
No a tohle bych chtěl aby bylo veřejně vidět v tabulce, která by se dala seřadit třeba dle abecedy, nebo data vložení.
prostě veřejné vyplnění řádku, veřejné tabulky.
Pokud se najde nějaký rozumný nápad, byl bych Vám moc vděčný za ochotu.
Díky
30. dub 2013 12:50 #107118
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Poněkud mi uniká smysl podobné tabulky. Nicméně i toto lze vytvořit třeba pomocí některé formulářové komponenty.
Ale neměl byste lepší napsat třeba článek o daném typu auta a na podobných "recenzích" nechat uživatele vyřádit v diskuzi pod článkem? To už by nějakou informační hodnotu mělo...
Ale neměl byste lepší napsat třeba článek o daném typu auta a na podobných "recenzích" nechat uživatele vyřádit v diskuzi pod článkem? To už by nějakou informační hodnotu mělo...
30. dub 2013 12:58 #107120
Odpověď od martim
Uživatel
No jde o to že bych chtěl vytvářet tabulku. A do ní přidávat přízpěvky. Nikoliv vytvářet nové články.
Jde mi o dvě věci.
1) Když pominu nějakou ochranu captcha a zadání kontaktního mailu, tak aby zadávání bylo co nejjednoduší. Auta samozřejmě byly pouze příkladem.
2) Aby se seznam těch věcí - prvního slopce dal vylistovat na jedné obrazovce, případně dát hledat.
Napadlo me udělat to třeba přes komentare, ale to by mi tam prave chybela ta struktura prehlednosti prvniho sloupce.
Pak me napadlo udelat to pres Community Builder, jenze to uz zavani registraci.
Jde mi o dvě věci.
1) Když pominu nějakou ochranu captcha a zadání kontaktního mailu, tak aby zadávání bylo co nejjednoduší. Auta samozřejmě byly pouze příkladem.
2) Aby se seznam těch věcí - prvního slopce dal vylistovat na jedné obrazovce, případně dát hledat.
Napadlo me udělat to třeba přes komentare, ale to by mi tam prave chybela ta struktura prehlednosti prvniho sloupce.
Pak me napadlo udelat to pres Community Builder, jenze to uz zavani registraci.
30. dub 2013 13:08 #107121
Odpověď od Cony
Moderátor
No a co použít nějaké ty komentáře a jen jim upravit šablonu do Vaší požadované tabulky?
30. dub 2013 13:11 #107122
Odpověď od martim
Uživatel
Nemyslim si ze by sli komentare upravovat do tabulky, navic jak by se zadavalo vice sloupcu ?
30. dub 2013 13:18 - 30. dub 2013 13:19 #107123
Odpověď od Bong
Moderátor
Já zhruba chápu co chcete, ale netuším ani trochu k čemu je to dobré. Pokud totiž nemáte v tabulce výběr možností předdefinován a každý si tam napíše co chce, je to nezpracovatelné a nakonec nepoužitelné (filtrování, vyhodnocení,...). A už vůbec netuším kdo bude mazat ty tuny spamu, které vám tam díky neexistenci zabezpečení budou narůstat.
Po těch letech na fóru vím, že "příklady" jsou k ničemu. Nakonec chce uživatel něco úplně jiného. Co tedy doopravdy chcete? K čemu to doopravdy bude sloužit? Existuje to někde? Odkaz na reálné použití?
Po těch letech na fóru vím, že "příklady" jsou k ničemu. Nakonec chce uživatel něco úplně jiného. Co tedy doopravdy chcete? K čemu to doopravdy bude sloužit? Existuje to někde? Odkaz na reálné použití?