Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Chyba v JFolder ve Vehiclemanager
30. dub 2013 09:10 #107101
Dobrý den,
potřeboval bych poradit, pri instalaci Vehicleanager na J2.5, kdyz kliknu na kategorie aabych pripradil foto ke kategorii taak mi to napise tuto hlasku:
JFolder: :files: Cesta není ke složce. Cesta: /home/................
JFolder: :folder: Cesta není ke složce. Cesta: /hom/.................
A nejde mi pripradit fotky.
Diky za pomoc
potřeboval bych poradit, pri instalaci Vehicleanager na J2.5, kdyz kliknu na kategorie aabych pripradil foto ke kategorii taak mi to napise tuto hlasku:
JFolder: :files: Cesta není ke složce. Cesta: /home/................
JFolder: :folder: Cesta není ke složce. Cesta: /hom/.................
A nejde mi pripradit fotky.
Diky za pomoc
30. dub 2013 11:32 #107109
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Někde máte něco v Joomle blbě nastavené. Už to, že jednou cesta začíná /home/ a podruhé /hom/ je podivné.
Případně zkopírujte plnou chybovou hlášku...
Případně zkopírujte plnou chybovou hlášku...
30. dub 2013 16:17 #107148
Odpověď od peter
Začátečník
Dekuji zde je cela hlaska
JFolder: :files: Cesta není ke složce. Cesta: /home/iwmcars.com/iwmcars.com/images/stories
JFolder: :folder: Cesta není ke složce. Cesta: /home/iwmcars.com/iwmcars.com/images/stories
JFolder: :files: Cesta není ke složce. Cesta: /home/iwmcars.com/iwmcars.com/images/stories
JFolder: :folder: Cesta není ke složce. Cesta: /home/iwmcars.com/iwmcars.com/images/stories
30. dub 2013 16:48 #107151
Odpověď od Bong
Moderátor
No tak si tu složku stories vytvořte. V J2.5 již není a tahle komponenta zavání dokonce J1.0 (dle vzhledu a provedení). Prostě to tam mají někde natvrdo.
30. dub 2013 17:12 #107154
Odpověď od peter
Začátečník
Dekuji za radu, je to tak, a nemate tip na nejakou komponentu ktera by byla vhodna pro stranky autobazaru?
Dekuji
Dekuji
30. dub 2013 21:04 #107162
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
EXPautos
je perfektni. Dela to nejaky rus, ale muzu ze zkusenosti rict, ze podpora na jednicku. Pomuze se vsim pokud budete mit problem. A umi to na co si vzpomenete. Nenasel jsme tam neco co by tam nebylo.
Delal jsme k tomu cestinu (front i back). Navic mam udelany plugin ktery lifruje nove inzeraty podle kategorii AcyMailingu pro rozesilani zajemcum o nove inzeraty.
Delal jsme k tomu cestinu (front i back). Navic mam udelany plugin ktery lifruje nove inzeraty podle kategorii AcyMailingu pro rozesilani zajemcum o nove inzeraty.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.