Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Jak zrušit titulek webu na home?
28. dub 2013 09:14 #107037
Zdravím,
zdá se to snadné, ale už jsem vyzkoušel všechno možné a stále nic. Na webu mám aktivní titulek stránek z globálního nastavení. Zobrazuje se na všech stránkách ve tvaru něco, něco, něco - titulek. Na indexu ho ale nechci, protože tam se mi duplikuje - titulek - něco, něco, něco - titulek.
Nevíte, co s tím?
zdá se to snadné, ale už jsem vyzkoušel všechno možné a stále nic. Na webu mám aktivní titulek stránek z globálního nastavení. Zobrazuje se na všech stránkách ve tvaru něco, něco, něco - titulek. Na indexu ho ale nechci, protože tam se mi duplikuje - titulek - něco, něco, něco - titulek.
Nevíte, co s tím?
28. dub 2013 09:27 - 28. dub 2013 09:32 #107040
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
A v tom GN mate u Titulek webu v titulku stranky nastaveno co.
Nejak mi ten dotaz nedava smysl. Kdyz GN nastavim ze Titulek se ma zobrazovat ZA, abych mel neco, neco, neco - titluek, tak v jednotlivych polozkach menu v Moznostech nastaveni stranky pisu jen to neco, neco, neco....A melo by to byt jak potrebudete.
A pokud mate plan takovy, ze POUZE na HP to chcete naopak tedy Titulek vepredu, tak pak v GN budete muset dat NE (nezobrazovat) a do kazde polozky menu si titulek vepsat rucne tam kalm chcete.
Nejak mi ten dotaz nedava smysl. Kdyz GN nastavim ze Titulek se ma zobrazovat ZA, abych mel neco, neco, neco - titluek, tak v jednotlivych polozkach menu v Moznostech nastaveni stranky pisu jen to neco, neco, neco....A melo by to byt jak potrebudete.
A pokud mate plan takovy, ze POUZE na HP to chcete naopak tedy Titulek vepredu, tak pak v GN budete muset dat NE (nezobrazovat) a do kazde polozky menu si titulek vepsat rucne tam kalm chcete.
28. dub 2013 09:36 #107041
Odpověď od Ian
Začátečník
To ano, jenže já bych názvy stránek chtěl jako většina velkých webů, idnes.cz, novinky.cz, aktualne.cz atd.
Tedy na home vlastní název stránky, ke kterému ale nechci připojit titulek z GN. Na všech ostatních je to v pohodě. Asi to špatně vysvětluji, ale podívejte se třeba na ty weby, co jsem psal. Index a a pak jakoukoliv stránku.
A díky moc za odpověď.
Tedy na home vlastní název stránky, ke kterému ale nechci připojit titulek z GN. Na všech ostatních je to v pohodě. Asi to špatně vysvětluji, ale podívejte se třeba na ty weby, co jsem psal. Index a a pak jakoukoliv stránku.
A díky moc za odpověď.
28. dub 2013 09:52 #107042
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Ja vim jak to myslite. Ale uz od slova GLOBALNI NASTAVENI lze odvodit, ze to co tam nastavite bude takto vsude. Nejde prece neco nastavit centralne a pak chtit v jednom miste vyjimku.
Bud titulek pred, za nebo bez v kazde polozce menu bez rozdilu. Pokud to bezpodminecne chcete byt jen v jedne polozce jinak mate asi smulu a pres GN s pouzitim pred nebo za to nepujde.
Mate 2 moznosti a myslim si ze na tech vami zminovanych webech to nemaji jinak.
1. Mit to vsude pred, za nebo vubec - s pouzitim nast. v GN
2. V GN nastavit NE a titulek si psat podle libosti sam kam ho potrebujete.
Bud titulek pred, za nebo bez v kazde polozce menu bez rozdilu. Pokud to bezpodminecne chcete byt jen v jedne polozce jinak mate asi smulu a pres GN s pouzitim pred nebo za to nepujde.
Mate 2 moznosti a myslim si ze na tech vami zminovanych webech to nemaji jinak.
1. Mit to vsude pred, za nebo vubec - s pouzitim nast. v GN
2. V GN nastavit NE a titulek si psat podle libosti sam kam ho potrebujete.
28. dub 2013 10:08 #107044
Odpověď od Ian
Začátečník
Díky, chápu, že je-li něco GLOBÁLNĚ NASTAVENO, pak to platí pro celek. Jenže já hledám právě onu výjimku. Pokud schema, které hledám, využívají všechny velké světové weby a já si tedy nevymyslel nějakou nesmyslnost, pak jsem věřil, že joomla něco podobného umí také.
Díky i za návrhy možností, ale jsem skoro přesvědčen, že na uváděných webech to mají jinak. Protože ať to zkusíte jak chcete (i vašimi možnostmi), zkrátka to nastavit nejde. Což je podle mě škoda.
Díky i za návrhy možností, ale jsem skoro přesvědčen, že na uváděných webech to mají jinak. Protože ať to zkusíte jak chcete (i vašimi možnostmi), zkrátka to nastavit nejde. Což je podle mě škoda.
28. dub 2013 10:38 #107045
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
V polžce menu hlavní stránky si nastavte v Možnosti zobrazení stránky:
Titulek okna prohlížeče
Zobrazit titulek stránky
Titulek stránky
dle potřeby.
Titulek okna prohlížeče
Zobrazit titulek stránky
Titulek stránky
dle potřeby.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.