Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Dvojitý název článku a chybějící menu
25. dub 2013 18:49 #106940
U některých článků se mi záhadně přestalo zobrazovat menu umístěné pomocí modulů vpravo, přitom moduly jsou nastaveny korektně, a zároveň se zobrazuje dvojitý název článku, resp. přibyla tam nechtěná h1 "Články". Nepřišel jsem na to odkud se to bere, zobrazování názvu článků mám všade vypnuté (po zapnutí se to zobrazuje správně), a nadpisy si píšu ručně přímo do článku. Blbne to jen někde a vždy v kombinaci s nezobrazováním těch pravých menu. Nenapadá někoho čím by to mohlo být? Předem děkuju za nápovědu, hledal jsem, ale nenašel.
25. dub 2013 19:08 #106942
Odpověď od Cony
Moderátor
Tam kde Vám to zlobí se Joomle nepodařilo identifikovat položku menu. Vstupuje tedy v platnost globální nastavení.
Vytvořte si položku menu tak aby Vám ukazovala na blog kategorie příslušné kategorie článků, a v ní nastavte co potřebujete.
Vytvořte si položku menu tak aby Vám ukazovala na blog kategorie příslušné kategorie článků, a v ní nastavte co potřebujete.
26. dub 2013 11:28 #106961
Odpověď od Jiří Dvořák
Uživatel
Nějak jsem nepochopil důvod oné neidentifikace položky menu. Mám tam ve třech menu odkazy vždy na 'Jeden článek' nikoliv 'Blog kategorie' a prakticky všechny menu jsou stejné, ale dělá to jen u některých položek. Globální nastavení je skrývat. Pokud jsem do menu vložil onen vadný článek, nefungovalo to, pokud nový článek, vše OK. Vykopíroval jsem tedy zdroj článku, založil nový, přidal do menu a bez problému - nicméně nastavení bylo u starého i u nového stejné, takže nic co bych mohl ovlivnit. Každopádně problém vyřešen.