Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
upgrade 2.5.10 a eror dispatch
26. dub 2013 16:06 #106975
pardon myslel jsem SEF
komponentu jsem pouzil protoze se mi lepe nastavoval styl a parametry. Jinak kdyz tam dam na chvilku defaultni menu a vypnu to moje tak je problem uplne stejny.
Odpověď od pavel
Začátečník
ghost napsal: jake seo je tam zaple, kdyz tam mate v adresach "index.php"
proc vlastne pouzivate nejake specialni menu? vase sablona nemela klasicke horizontalni menu udelane pomoci mainmenu?
pardon myslel jsem SEF
komponentu jsem pouzil protoze se mi lepe nastavoval styl a parametry. Jinak kdyz tam dam na chvilku defaultni menu a vypnu to moje tak je problem uplne stejny.
26. dub 2013 23:07 #106994
Odpověď od Kraki
Začátečník
Ja som tiež upgradoval prostredníctvom automatickej aktualizácie z Joomla 2.5.9 na Joomla 2.5.10. Rozhádzalo mi to stránku. Trocha som hľadal po internete a zistil som, že problém je v databáze, ktorá sa neúplne upgradeovala.
Takto som to vyriešil:
1. Nahodil plnú inštaláciu mojej predchádzajúcej verzie stránky teda Joomla 2.5.9
2: Mal som zálohovanú databázu pred inštaláciou 2.5.10 a túto som obnovil.
Stránka funguje.
Takto som to vyriešil:
1. Nahodil plnú inštaláciu mojej predchádzajúcej verzie stránky teda Joomla 2.5.9
2: Mal som zálohovanú databázu pred inštaláciou 2.5.10 a túto som obnovil.
Stránka funguje.
26. dub 2013 23:39 #106995
Odpověď od Cony
Moderátor
Byla vydána verze 2.5.11, která by měla tyto problémy řešit.
27. dub 2013 10:45 #107006
Jeste budu chvilku hledat reseni ale pokud nic nenajdu vcas
tak to cele schodim a nahodim cistou joomlu pak tam dodam nejak ty data. jen jsem pred upgraden na tu 2.5.10 vyjmecne neudelal zalohu tak nevim jak vytahnout clanky, moduly a menu abych to nemusel delat rucne.
Pavel
Odpověď od pavel
Začátečník
Bohuzel nainstalovano a nic to neresi.Cony napsal: Byla vydána verze 2.5.11, která by měla tyto problémy řešit.
Jeste budu chvilku hledat reseni ale pokud nic nenajdu vcas
tak to cele schodim a nahodim cistou joomlu pak tam dodam nejak ty data. jen jsem pred upgraden na tu 2.5.10 vyjmecne neudelal zalohu tak nevim jak vytahnout clanky, moduly a menu abych to nemusel delat rucne.
Pavel
28. dub 2013 02:53 #107028
Odpověď od Kraki
Začátečník
Po tom, čo som si obnovil funkčnosť stránok po aktualizácii 2.5.10, som nainštaloval aktualizáciu 2.5.11 a tá už nespôsobuje problémy.
28. dub 2013 08:34 #107033
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
A proto je vzdy lepsi par dnu pockat, kdyz vyjde nejaka aktualizace, porozhlidnout se jestli se nahodou nevyrojily mraky problemu a pak teprve aktualizovat, nez pak travit cas opravama.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.