Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Jomsocial - jak je to vlastně s licencí?
22. dub 2013 11:12 #106837
Našel jsem ke stažení betu 2.6 tuším. Je to na oficiálních stránkách, resp fóru. Můžu tuto verzi na stránkách provozovat? V podstatě co do fcí mi vyhovuje, neplánuju na tom vystavět žádnou sociální síť, pouze bych to docela rád použil jako takovou lepší variantu k uživatelskému profilu a komunikaci mezi uživateli.
Díky za odpověď
Díky za odpověď
22. dub 2013 11:57 #106839
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
dle me nesmite
necetl jsem celou licenci, ale: www.jomsocial.com/license-agreement
pokud ale u te bety bylo napsano neco jako "usage for free", pak ano
necetl jsem celou licenci, ale: www.jomsocial.com/license-agreement
pokud ale u te bety bylo napsano neco jako "usage for free", pak ano
Joomla! pro každého
22. dub 2013 12:01 #106840
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Nevím, for free usage tam nevidím, ale ani nic, co by mi vyloženě zakazovalo to použít a pokud není zákaz a vysí to volně ke stažení na netu i s appkama a jedná se o oficiální fórum, nikoliv warez, tak snad, v dobré víře.....co?
22. dub 2013 12:13 #106841
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
doplním odkaz http://www.jomsocial.com/blog/download-jomsocial-26-beta-2-now
Jinak za rozšíření je to docela palice, samozřejmě nejspíš oprávněná, umí to habakuk věcí a je to hezké, ale pro fandovskej webik je to ranec.
Jinak za rozšíření je to docela palice, samozřejmě nejspíš oprávněná, umí to habakuk věcí a je to hezké, ale pro fandovskej webik je to ranec.
22. dub 2013 13:09 #106847
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
cca 2000 za rozsireni teto velikosti neni mnoho, kdyz vezmete v uvahu to, ze je to cca 4-6 hodin prace programatora, ktery toto za tuto dobu urcite nestihne udelat
pokud je to pro fanweb, pak bud to nepotrebuji, nebo se na to slozi ci jinak zaplati - jednoducha uvaha
osobne bych si licenci koupil uz jen z duvodu bezpecnosti
pokud je to pro fanweb, pak bud to nepotrebuji, nebo se na to slozi ci jinak zaplati - jednoducha uvaha
osobne bych si licenci koupil uz jen z duvodu bezpecnosti
Joomla! pro každého
22. dub 2013 13:13 #106848
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
To je otázka názoru. Nevím, jestli jsi někdy dělal nějaký fanweb, je pravda, že rozšíření pravděpodobně uživatelé nevyužijí, ale jak říkám, z mého pohledu hezky doplňuje uživatelské profily, navíc se tím nahrazují soukromé zprávy etc.
Web v podstatě financuju sám, ze své dobré vůle, pokud bych chtěl po lidech peníze, tak to klapat nebude, alespoň ne v této fázi a navíc by peníze byly potřeba někde jinde.
Otázku zabezpečení chápu, nicméně to neřeší můj dotaz ohledně legálnosti použití.
Web v podstatě financuju sám, ze své dobré vůle, pokud bych chtěl po lidech peníze, tak to klapat nebude, alespoň ne v této fázi a navíc by peníze byly potřeba někde jinde.
Otázku zabezpečení chápu, nicméně to neřeší můj dotaz ohledně legálnosti použití.