Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
po aktualizaci nejede web ani administrace
11. dub 2013 00:18 #106561
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Máte původní zálohu před aktualizací?
Máte zálohu před přehráním?
Jak jste soubory z instalace na web nahrával?
Máte zálohu před přehráním?
Jak jste soubory z instalace na web nahrával?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
11. dub 2013 07:19 #106566
Odpověď od jiri zujic
Začátečník
Preinstaloval jsem to, pak zmenil prefix databaze a opet to skocilo do prazdne stranky. takze nevim.
11. dub 2013 08:57 #106568
Odpověď od jiri zujic
Začátečník
Takze zkusil jsem preinstalovat a web jede ale bez data. Pokud se pripojim na stare tabulky lehne to. Takze postupne zapojuji do nove instalace stare tabulky, az dojdu k EXTENSIONS a web konci. Moje otazka zni, zda je mozne nejak z tabulky zjistit kde je chyba ?
11. dub 2013 09:07 #106569
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Otazka celou dobu zni.... Mate zalohu? Vetsina hostingu ji dela, ptal jste se? Tohle je nejjednodussi reseni.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
11. dub 2013 09:23 - 11. dub 2013 09:25 #106571
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Tak jak i píše prontik - nejjednodušší cesta je funkční záloha.
Chcete-li pitvat, budete muset aspoň něco málo studovat - např.: jak zapnout zobrazování chyb, pokud je implicitně vypnuté .
Po zjištění, co nefunguje, stejně musíte řešit co fungovalo, nebo kde vzít zrovna ty soubory, které jste měl Vy => funkční záloha.
Chcete-li pitvat, budete muset aspoň něco málo studovat - např.: jak zapnout zobrazování chyb, pokud je implicitně vypnuté .
Po zjištění, co nefunguje, stejně musíte řešit co fungovalo, nebo kde vzít zrovna ty soubory, které jste měl Vy => funkční záloha.
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.