Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Phoca Download a nefungující stahování

10. dub 2013 13:54 #106546
Dobrý den,

již pár let používám Phoca Download na mnoha webech, ale s problémem, který teď mám jsem se dosud nesetkal.

V komponentě Phoca Download mám několik kategorií a podkategorií. Všechny, včetně souborů v nich obsažených mají nastaven přístup Public. Z frontendu bohužel ale nejdou stáhnout. V okamžiku, kdy jsem přihlášen v backendu, tak ve frontendu (i když tam nejsem přihlášen) stahování funguje. Jakmile se odhlásím z backendu, tak již zase ne.

Nevíte někdo, kde by mohl být zakopaný pes?

Děkuji moc za pomoc.

Ben

10. dub 2013 16:52 #106548
Odpověď od Ben
Začátečník
Ještě jedno zjištění: když mám odkaz na soubor vložen přes button plugin v článku, tak lze stáhnout bez problémů. Ale ten stejný soubor přes komponentu (položka menu přímo na danou kategorii Phoca Download) stáhnout nelze. Jen problikne na pozadí a nic se nestane.

13. dub 2013 15:07 #106623
Odpověď od Ben
Začátečník
Tak pokračuji v pátrání a narazil jsem na další nemilé zjištění. I když Phoca Download místo Aktualizace dám Instalovat, tak to stejně nefunguje. Napadá mě možný konflikt JQuery knihovny nebo něco podobného, ale tomu vůbec nerozumím. Napadá Vás někoho, jak by se to dalo vyřešit? Opouštět Phoca Download se mi kvůli tomu nechce.

16. dub 2013 19:35 #106705
Odpověď od H13
Admin
Ahoj, bohužel vůbec netuším, co je to za problémy:

1) administrace a frontend jsou odděleny v joomle, přihlášení v backendu Joomly! neznamená, že jsi přihlášen v administraci, takže vůbec netuším jak může souviset přihlášení v administraci se možností stahování ve frontendu

2) Plugin nemá žádný vlastní management stahování, vždy jde o link na kompnentu, která rozhoduje, jestli je soubor přístupnej nebo ne, takže opět vůbec netuším, jak by tohle bylo možný :idea:

3) Phoca Download má "upgrade" a "install" - při upgradu se mění všechny soubory, ale zůstávají všechna data, při instalaci se mažou všechna stará data, takže při instalace data, ani práva neexistují :idea:

Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Poděkovali: Ben

17. dub 2013 15:49 #106732
Odpověď od Ben
Začátečník
Dobrý den,

stále jsem se bohužel nedopídil řešení. Pokud máte zájem se na to podívat, tak jsem Vám do PM poslal odkaz na stránky.

Děkuji moc za pomoc.