Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Editácia profilu - otázky na rozšírenia

04. dub 2013 22:16 #106350
Chcel by som sa spýtať:

1. Extistuje možnosť priradiť k určitému používateľovi do profilu nejakú hodnotu výberom zo selectu? Napr., názov firmy, v ktorej pracuje a ak nebude v zozname, tak sa vyberie možnosť "iná"? Stačí, ak to bude vedieť nastaviť administrátor.

2. Dá sa vytvoriť nejaká položka v profile, ktorú bude môcť editovať len administrátor? Napr., poznámka administrátora k používateľovi s tým, že používateľ ju môže vidieť, ale nebude ju vedieť nijakým spôsobom zmeniť? S tým, že základné položky v profile si používateľ bude vedieť meniť. Editácia profilu bude teda povolená.

11. dub 2013 14:55 #106582
Odpověď od Petr Janda
Pokročilý uživatel
Odpoved je Community builder. Zaklad, ktery Vam pro toto staci, je free.

25. dub 2013 20:48 #106943
Odpověď od msx
Uživatel
Community Builder som už na toto otestoval, ale nevyhovuje, lebo k nemu nie je slovenčina, čo by teoreticky tak nevadilo, lenže z neho využijem 0,1 % možností a zbytočne inštalujem objemné rozšírenie.

Objavil som rozšírenie Profiler, ktoré by mi vyhovovalo, lenže problém je, že pri editácii používateľa to odo mňa vyžaduje zadať vždy heslo používateľa, čo je v podstate nezmysel, lebo ja nemôžem svojvoľne meniť heslo registrovanému používateľovi len za to, že mu budem editovať nejakú pridanú položku v profile. Inak mi to úplne postačuje.

V najhoršom prípade mi neostáva nič iné len preložiť Community Builder, aspoň časť pre stránku.

25. dub 2013 21:05 #106944
Odpověď od Karri
Návštěvník
Zkusil jste použít plugin "User - Profil", respektive poznámku v profilu uživatele - oboje je v základní Joomla!?