Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Zveřejněno, ale nevyřízeno

02. dub 2013 13:20 #106210
Zveřejněno, ale nevyřízeno od Jaroslav Máca
Uživatel
Zdravím všechny.
V loňském roce jsem si vytvořil několik článků, u kterých jsem zadal parametry "zveřejnit od" a "zveřejnit do". Ty se poté korektně zobrazily, kdy měly. V letošním roce jsem chtěl ty samé články na určitou dobu zveřejnit znovu. Přepsal jsem, ve správě článků, datumy a myslel jsem si, že se mi budou opět zveřejňovat v nastavenou dobu. U všech těchto článků je ale ve správě článků stav zveřejněno, ale nevyřízeno, tak že se články nezobrazují. Pokud odstraním v možnostech zveřejnění "od - do", tak články vidět jsou. Četl jsem něco, že tento problém vzniká v nastavení času. Máte s tímto někdo nějakou zkušenost? Jde vůbec parametr zveřejnit "od - do", jak jsem to udělal, přepisovat?

02. dub 2013 19:07 #106236
Odpověď od Bong
Moderátor
Datumy u článků si můžete přepisovat kdykoli dle potřeby. Například takový článek s přáním k Vánocům by bylo trochu nepraktické psát znova a znova.

Zkontrolujte si skutečné zadané datumy, které u článku máte. Tam je nejčastěji chyba. Dále může být "problém" v nastavení času, tedy časového pásma vaší Joomly. Toto najdetev Globálním nastavení.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.