Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Yootheme ZOO čeština

01. dub 2013 22:17 #106195
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel

Snick_cz napsal: Ahoj
Právě jsem zprovoznil produktový katalog od ZOO a dal do něj pár desítek produktů. Jenže jsem češi a mi vadí ty anglické hlášky a popisky jako jsou SHARE THIS PRODUCT a další.
Nevíte v jakem souboru se dá přepsat?
Díky

Bych rekl, ze konkretne tato hlaska (a i jine) kterou zminujete neni v jazykovem prekladu, ale v komponete a lze si to prelozit primo v administraci.

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

01. dub 2013 22:22 #106196
Odpověď od Bart
Moderátor
Jo stydět by se mělo více lidí. I za ty Tvoje češtiny, které někdo aktivně nahrál na share-server (a které jsem Ti nahlásil). Tohle je fakt sviňárna, parazitovat na práci druhých, když se na tom někdo tolik lopotí.

02. dub 2013 08:16 #106202
Odpověď od Pavel M.
Začátečník

Bart napsal: Jo stydět by se mělo více lidí. I za ty Tvoje češtiny, které někdo aktivně nahrál na share-server (a které jsem Ti nahlásil). Tohle je fakt sviňárna, parazitovat na práci druhých, když se na tom někdo tolik lopotí.

Tak nějak, sám sem si dělal asi 3 češtiny a raděj sem se na to vy... a koupil CZ od Fenrise, neb kvalitka je mimořádná a hlavně jsou tam správně přeložený výrazy, takže se nemůže stát, že někde bude něco přeloženo typu: "tato tiskárna má 9 jehličí..." :D

Navíc ty peníze co sem už za češtiny zaplatil bych stejně někde prokalil, a vůbec jich nelituji, usnadnily mi práci s komponentami v Joomle, naopak se cítim trapně, že za tak náročnou a kvalitní práci s překladem jsem zaplatil tak málo...

Pro mě osobně je to určité alespoň minimální poděkování autorovi češtin... ;) , a když už je někdo používá stažené z nějakých warez fór a používá je na svých stránkách které prodává dál zákazníkům, tak alespoň ze slušnosti by měl darovat "příspěvěk" autorovi češtin, ale to je stejnej případ jako MP3 a DivXy na netu, škoda slov... ;)

p4vel