Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
WordPress Blog for Joomla! ?
31. bře 2013 18:53 - 31. bře 2013 18:55 #106171
Zdravím, neprovozuje to někdo?
extensions.joomla.org/search?q=K2+blog&q=wordpress
je to funkční? nebo raději nějaký ten K2 ve wordpresu sem se den vrtal když sem se rozhodoval jestli Joomla nebo Wordpress ale to spojení nevím jak bude fungovat...
extensions.joomla.org/search?q=K2+blog&q=wordpress
je to funkční? nebo raději nějaký ten K2 ve wordpresu sem se den vrtal když sem se rozhodoval jestli Joomla nebo Wordpress ale to spojení nevím jak bude fungovat...
31. bře 2013 20:05 #106172
Odpověď od Jan Bartoš
Uživatel
Teď koukám že je to placený tak to asi ne .(
31. bře 2013 23:38 #106175
Odpověď od Cony
Moderátor
Hlavně je to podle mne úplný nesmysl, buď si zvolte WordPress nebo Joomlu, nevidím jedinou výhodu v tom se snažit zkombinovat oboje.
01. dub 2013 12:15 - 01. dub 2013 12:16 #106180
Odpověď od Jan Bartoš
Uživatel
No byla to jako komponenta do Joomly, jde o to že po mě uživatelé chtějí aby tam měli vlastní BLOG a já nevím co na to použít, někdo tu uváděl K2 ale nějak sem vůbec nepochopil o co v té K2 jde. Nainstaluju K2 a rozhodím tím celou svoji Joomlu mám ten pocit..Asi zduplikuju aktuální Joomlu do jiného adresáře na druhou DB a zkusím to aplikovat nejdřív na test. jestli to bude to co potřebuji...
01. dub 2013 14:09 #106183
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Tak použijte nějakou
komponetu pro blogy
. Některé jsou
dokonce v češtině
.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Jan Bartoš
01. dub 2013 23:58 #106199
Wordpress je pro děti. Má svoje výhody, ale Joomla je opravdu nejsilnější Open Source CMS. Pokud chcete blogovat použijte WP, pokud chcete něco víc, Joomla je nejlepší volba.
Odpověď od Linelabcz
Admin
Cony napsal: Hlavně je to podle mne úplný nesmysl, buď si zvolte WordPress nebo Joomlu, nevidím jedinou výhodu v tom se snažit zkombinovat oboje.
Wordpress je pro děti. Má svoje výhody, ale Joomla je opravdu nejsilnější Open Source CMS. Pokud chcete blogovat použijte WP, pokud chcete něco víc, Joomla je nejlepší volba.