Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

katalog produktů

24. bře 2013 11:04 #105925
katalog produktů od Snick_cz
Návštěvník
Ahoj pomocí Joomly 2.5 vytvářím firemní web. V závěrečné fázi tam bude i e-shop. Ale teď mám záložky jednotlivých značek a třídy produktů. A pomocí toho katalogu tam chci dát vždycky obrázky a popis výrobku. Hlavně jednoduchou správu a pěkný vzhled. Na internetu jsme našel katalog jako je Spider ale ten neměl pěknou grafiku.
Díky moc za pomoc a rady...

24. bře 2013 11:28 #105926
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
eshop je zaroven katalogem, co na tom reseni nevyhovuje?

jinak na katalog je teba fajn komponenta zoo, ale musite lepe popsat, co presen chcete

Joomla! pro každého

25. bře 2013 17:07 #105967
Odpověď od Snick_cz
Návštěvník
Ano Zoo od Yootheme je skutečně dobrá volba.
V plánu je i vytvoření e-shopu a to pomocí Fastcentirku který komunikuje s programem POHODA.
Ale než mi dá šéf pokyn k jeho vytvoření musím na stránky dát aspoň katalog výrobků.
Jenže se nevyplatí investovat 99 euro do balíčku v kterém využiji pouze katalog.

25. bře 2013 17:33 #105968
Odpověď od David
Nováček
E-shop je ve své podstatě katalogu, pokud jej nechcete mít jako prodejní kanál, dají se funkce košíku vypnout.
Pokud chcete plnohodnotné řešení na Joomla, mohou Vám joomlu propojit s Pohodou na max. úrovni - do virtuemartu byste vůbec nemusel chodit a vše se řídí přes Pohodu.

www.joomlista.cz - blog o CMS Joomla!
www.joomlaskoleni.cz - Joomla! školení
www.grapharts.cz/
www.grapharts.cz/cs/hosting - Hosting pro Joomla!

25. bře 2013 17:49 #105970
Odpověď od Snick_cz
Návštěvník
Tak to je pro mě novinka. Netušil jsem že se dá nákupní košík vypnout :-)
Děkuji