Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Komponenta pre blog z frontendu...
22. bře 2013 16:18 #105878
Zdravím,
neviete niekto prosím Vás poradiť nejakú komponentu pre blog?Aby bolo možné po prihlásení prispievať do blogu z frontendu.Može byť aj commerce samozrejme.Bežím na joomla 2.5.9.Ďakujem
neviete niekto prosím Vás poradiť nejakú komponentu pre blog?Aby bolo možné po prihlásení prispievať do blogu z frontendu.Može byť aj commerce samozrejme.Bežím na joomla 2.5.9.Ďakujem
03. dub 2013 11:28 #106259
Odpověď od Peter Pavlech
Uživatel
Ďakujem blog už funguje,použil som K2,vyzerá to fajn :lol:
Teraz by som potreboval odporučiť komponentu pre sťahovanie súborov po zadaní kódu.Normálne ikonka stiahnuť a po kliknutí by malo vyskočiť okno zadajte kód.Phocadownload som sk)šal,ale nejak tam takú možnosť nevidím. Ďakujem za akýkoľvek nápad.
Teraz by som potreboval odporučiť komponentu pre sťahovanie súborov po zadaní kódu.Normálne ikonka stiahnuť a po kliknutí by malo vyskočiť okno zadajte kód.Phocadownload som sk)šal,ale nejak tam takú možnosť nevidím. Ďakujem za akýkoľvek nápad.
03. dub 2013 13:27 #106267
Odpověď od Peter Pavlech
Uživatel
Ok aj napriek tomu,že viem po anglicky asi tak dobre ako hebrejsky našiel som fajn vecičku:
Password 2 Download
extensions.joomla.org/search?q=download+files
Password 2 Download
extensions.joomla.org/search?q=download+files