Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Virtuemart - obrázky v detailu zboží
21. bře 2013 16:16 - 21. bře 2013 16:17 #105846
Ahoj,
poradil by mi někdo jak nastavit velikost obrázků v detailu zboží na stránkách
Jde mi o to že když zmenším šířku a výšku náhledu obrázku v nastavení virtuemartu, tak tím zmenším i obrázek který je při výpisu zboží v kategorii . Při výpisu zboží v kategorii je ideální rozměr 180x120, při rozkliknutí detailu zboží bych potřeboval asi 60x60 aby se vešly čtyři vedle sebe.
Díky moc za každou pomoc.
poradil by mi někdo jak nastavit velikost obrázků v detailu zboží na stránkách
Jde mi o to že když zmenším šířku a výšku náhledu obrázku v nastavení virtuemartu, tak tím zmenším i obrázek který je při výpisu zboží v kategorii . Při výpisu zboží v kategorii je ideální rozměr 180x120, při rozkliknutí detailu zboží bych potřeboval asi 60x60 aby se vešly čtyři vedle sebe.
Díky moc za každou pomoc.
21. bře 2013 16:59 #105847
Odpověď od Cony
Moderátor
Obávám se, že toho docílíte jedině úpravou šablony. Nedávno jsem to řešil a skončil jsem s kompletní úpravou šablony včetně vlastního systém vytváření náhledových obrázků.
Řešitelná by byla také varianta nastavit velikost náhledů na tu vyšší hodnotu, a fyzickou velikost obrázků upravit pro příslušné boxy pomocí CSS, vzhledově by to ale nemuselo být moc hezké.
Řešitelná by byla také varianta nastavit velikost náhledů na tu vyšší hodnotu, a fyzickou velikost obrázků upravit pro příslušné boxy pomocí CSS, vzhledově by to ale nemuselo být moc hezké.
21. bře 2013 20:39 #105849
Odpověď od Jan
Začátečník
Tak na nějaký veliký úpravy šablony si zatím bohužel moc netroufám :dry:
21. bře 2013 20:55 #105851
Odpověď od Cony
Moderátor
Tak zkuste jen to css, nastavte elementu img v příslušném kontextu max-width: 60px;
Pokud budete dodržovat to, že všechny obrázky budete mít ve stejném rozměru, nebo alespoň poměru stran nemusel by výsledek vypadat až tak špatně.
Pokud budete dodržovat to, že všechny obrázky budete mít ve stejném rozměru, nebo alespoň poměru stran nemusel by výsledek vypadat až tak špatně.
Poděkovali: Jan
21. bře 2013 22:23 #105858
Odpověď od Jan
Začátečník
Super, takhle mi to bohatě stačí Díky moc za pomoc.