Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
VirtueMart 2 - vlastní pole - select
19. bře 2013 10:34 #105706
Ahoj, už se několik hodin trápím nad nastavením VT2 a to konkrétně s možností vlastního pole u produktu. Potřebuji tam mít select a v něm položky s cenou. Tedy např. 200g za 500,- 300g za 600,-. Povede se mi tam dostat select ale nevím jak do něj dostat hodnoty ( mám tam max 1položku ). Kde si ty položky nastavím abych je mohl vložit do selectu.
Jediné co se mi povedlo je nastavit si vlastní řetězec jako atribut, kde si pak v detailu zboží naklikám požadované hodnoty, ale to se mi zobrazí jako výběr s radio buttons a to je docela nepraktické, pokud je na výběr víde hodnost.
Děkuji za radu.
Jediné co se mi povedlo je nastavit si vlastní řetězec jako atribut, kde si pak v detailu zboží naklikám požadované hodnoty, ale to se mi zobrazí jako výběr s radio buttons a to je docela nepraktické, pokud je na výběr víde hodnost.
Děkuji za radu.
19. bře 2013 10:42 #105709
Odpověď od Martin
Uživatel
Tak už jsem na to přišel, tak kdyby se někdo zasekl jako já, tak stačí při vytváření vlastního pole zadat do položky "základní" hodnoty oddělené středníkem.
19. bře 2013 10:46 - 19. bře 2013 10:47 #105710
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Taky moznost
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.